Відмовлено Для Владислава Сачвочкіна/Григорія Густиліна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андріан Кросс

Поважний гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
339
Реакції
111
Бали
88
  1. Рафаель Тоширо та Євгеній Миколаївський
  2. Раян Волков
  3. Я розмовляв з своїм другом Бодя Духов в особитому чаті, підчас розмови я повідомив мого друга проте що я написав Головному Адміністратору Рафаелю Тоширо після чого я повідомив Бодю Духова про те що Рафаель мені не відповідає. Потім я попросив передати інформацію та Бодя застряг на текстурі та подав репорт після чого йому відповів Рафаель та зняв його авто та Духов передав інформацію що я написав йому в Телеграм та щоб відповів мені. Потім Рафаель почав допитувати мого друга звідки в нього така інформація після чого він сказав що я йому дав таку інформацію так як я з ним розмовляв. Після чого він написав в телеграмі в адмін чат що я знятий з посади за розголошення неналежної інформації гравцям. Як тут може бути неналежна інформація як що я нічого поганого не сказав тільки інформацію проте що я написав та попросив передати інформацію. Я розумію якби як сказав де проживає особа, особистий номер телефона, пароль, електрону скриньку та іншу конфіденціальну або особисту інформації, але в моїх словах було сказано лише те що я написав Рафаелю та попросив передати інформацію про те що я написав Рафаелю. Також прошу зауважити що Євгеній Миколаївський розповсюдив особисту інформацію таких людей як: Бодя Духов, Катя Тейлор, Доні Хліманцов, Арсеній Алимов та Денис Литвиненко. Він навіть ВСІМ надавав ФОТО ЛИЦЯ Доні Хліманцова!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик тик доказів мого зняття з посади немає так як в адмін групі заборонено робити скріншоти
  5. 25.05.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Головна адміністрація серверу являється керівниками серверу, та має повне право обирати собі колектив з яким працювати,
вас було знято, по причині ( ви написали мені в особисті повідомлення, але в мене не було часу відразу вам відповісти, та ви почали гравців просити, як мені стало зрозуміло написати в репорт та щоб Гравець як ви сказали
"ваш друг" нагадав мені, щоб я вас відповів в особистих повідомленнях, що є взагалі не обдумано, після ми з вми поспілкувались в діскорді, та по діалогу стало зрозуміло, що вам є що приховувати, було прийняте рішення зняти вас з посади адміністратора.)
А зараз ви починаєте писати скаргу де свідомо намагаєтесь зливати ЗГА, що є зовсім не правильно, в скарзі пан ЗГА намагався надати більш розгорнуту відповідь, щоб вона максимально була зрозуміла, як
ви самі раніше сказали "Вашому другу" і вона не несла якийсь умисний злив або щось схоже, те що ви собі там накрутили, це особисті ваші думки.
Відмова!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі