Розглянуто Для Владислав Савочкін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Козак

Поважний гравець
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
405
Реакції
100
Бали
46
Вік
27
  1. Нікнейм адміністратора: Олексій Безсанов
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Козак
  3. Суть скарги: Меня обвиняют в обмане администрации. Я прочитал жалобу на моё имя есть что противопоставить.
    Первое что я хочу обозначить это то что я не обрезал видео которое давал как доказательства нарушения ДМ в ЗЗ. Я не виду запись 24/7 я пользуюсь стандартной прогой виндовс для записи, там есть функция "запись последние 30 секунд" по этому видео получилось таким. Можно посмотреть все мои жалобы, где есть видео, все видео будут на 31 секунду, Что подверждает что я записываю именно таким способом.

Игрок написавший жалобу утверждает что я спровоцировал игрока на ДМ в ЗЗ. Я ездил по маршруту на дальнобойщике. Я не помню или от моего лица было столкновение, но будем уже отталкиваться от тех доказательств которые есть, на видео по жалобе ниже видно что я попал в дтп с игроком на авто, кто там виноват в дтп ещё стоит разобраться. Игрок стоял на авто по среди дороги на перекрёстке. мне нужно было повернуть на право, я беру правее что бы его обьехать и он резко тоже уходит в ту сторону из-за чего мы попадаем в ДТП , я ему начал сигналить, всё видно и слышно на видео и я просто поехал дальше. Это типичная ситуация на сервере что люди попадают в ДТП. Это разве являеться причиной для ДМа?!
    После ДТП по мне открывает огонь, причём не водитель а пасажир который стрелля багоюзом. Повторю ДТП не является причоной для стрельбы. После того как по мне открыли огонь, я вернулся к виновнику ( как минимум мне нужен был ник нарушителя ) да я врезался в него, повторюсь это не являеться причиной для стрельбы. По мне Пужайло сразу же открывает огонь хотя у меня оружие в руках не было и ничем я ему не угражал ( провокации со своей стороны не вижу ) . Естественно что на его стрельбу я реагирую и открываю встречный огонь.
    Теперь по поводу сотрудника ДКВС. он видел всю ситуацию, что по мне начали стрелять ,я приехал без оружия и опять увидел стрельбу в свою сторону, я использовал оружие в качестве самообороны. Что позволяют правила сервера и Кодексы Украины. То что он рассказывает что это было на теретории ДСНС да хоть теретория НПУ я имею право оборонять своё здоровье и жизнь. Сотрудник ДКВС видя всю ситуации открывает огонь по мне, что с его стороны максимально не правильно. ему ничто не угаражало. Он написал в жалобе что попали по его сотруднику. попал Пужайло а не я. что видно на его и моих доказательствах.
    Прошу расмотреть мою жалобу и жалобу данного игрока который написал на меня жалобу и определить кто прав а кто виноват. Я считаю что я получил не заслуженно наказания "Провокация + Обман Администрации"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДЛЯ-вищої-адміністрації-Дмитро-Козак-НОНрп-дії-обман-адміністрації.126224/

5. Дата походження:

Вкладення

• UKRAINE GTA 26.01.2024 13_43_33.png
    UKRAINE GTA 26.01.2024 13_43_33.png
    1.2 Mб · Перегляди: 82
Останнє редагування:

Дмитро Козак

Поважний гравець
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
405
Реакції
100
Бали
46
Вік
27

Для ознакомления прикреплю в каких случаях можно использовать оружие для полицейского, не говоря уже о ДСНС у которых даже не должно быть оружие на сколько я знаю

Стаття 12. Застосування вогнепальної зброї

1. Застосування вогнепальної зброї є найбільш суворим заходом примусу.
2. Поліцейський уповноважений на зберігання, носіння вогнепальної зброї, а також на її застосування і використання.
3. Поліцейський уповноважений у виняткових випадках застосовувати вогнепальну зброю:

1) Для відбиття нападу на поліцейського або членів його сім’ї, у випадку загрози їхньому життю чи здоров’ю;
2) Для захисту осіб від нападу, що загрожує їхньому життю чи здоров’ю;
3) Для звільнення заручників або осіб, яких незаконно позбавлено волі;
4) Для відбиття нападу на об’єкти, що перебувають під охороною, конвої, житлові та нежитлові приміщення, а також звільнення таких об’єктів у разі їх захоплення;
5) Для затримання особи, яку застали під час вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину і яка намагається втекти;
6) Для затримання особи, яка чинить збройний опір, намагається втекти з-під варти, а також озброєної особи, яка погрожує застосуванням зброї та інших предметів, що загрожують життю і здоров’ю людей та/або поліцейського;
7) Для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю людей та/або поліцейського.
5. Поліцейський уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки після попередження про необхідність припинення протиправних дій і намір використання заходу примусу, визначеного цією статтею.
6. Поліцейський уповноважений застосовувати зброю перебуваючи на кермом, якщо на момент її застосування не відбувалось управління службовим авто (натискання газу/тормозу, повтороти за домогою руля, виконання маневрів тощо)
7.Застосування вогнепальної зброї без попередження допускається:
1) При спробі особи, яку затримує поліцейський із вогнепальною зброєю в руках, наблизитися до нього, скоротивши визначену ним відстань, чи доторкнутися до зброї;
2) У разі збройного нападу, а також у разі раптового нападу із застосуванням бойової техніки, транспортних засобів або інших засобів, що загрожують життю чи здоров’ю людей;
3) Якщо особа, затримана або заарештована за вчинення особливо тяжкого чи тяжкого злочину, втікає із застосуванням транспортного засобу;
4) Якщо особа чинить збройний опір;
5) Для припинення спроби заволодіти вогнепальною зброєю.
8. Поліцейському заборонено застосовувати вогнепальну зброю в місцях, де може бути завдано шкоди іншим особам, а також у вогненебезпечних та вибухонебезпечних місцях, крім випадків необхідності відбиття нападу або крайньої необхідності.
9. Поліцейський може взяти до рук вогнепальну зброю і привести її у готовність, якщо вважає, що в обстановці, що склалася, можуть виникнути підстави для її застосування.
10. Під час затримання осіб, щодо яких у поліцейського виникла підозра у вчиненні тяжкого чи особливо тяжкого злочину, а також під час перевірки документів у таких осіб поліцейський може привести в готовність вогнепальну зброю та попередити особу про можливість її застосування.
11. Спроба особи, яку затримує поліцейський із вогнепальною зброєю в руках, наблизитися до нього, скоротивши визначену поліцейським відстань, чи доторкнутися до зброї є підставою для застосування вогнепальної зброї поліцейським.
12. Поліцейський може використати вогнепальну зброю для подання сигналу тривоги або виклику допоміжних сил.

То есть, если бы сотрудник ДСНС Макс Калина который меня убил, был бы полицейским, он должен был мне помочь убить того кто по мне стрелял, а не убивать меня. А в случае если бы я всё таки был бы виноват, и я убил того человека без причины, полицейский сначала бы предпринял меры задержания без применения оружия, а если уже полицейскому угражала бы опасность он смог бы открыть огонь. Но сотрудник ДСНС в форме, не должен был иметь при себе оружие, он на службе, а на службе ДСНС оружие не предусмотрено.

Останнє редагування:

Дмитро Козак

Поважний гравець
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
405
Реакції
100
Бали
46
Вік
27
Сотрудник ДСНС Макс Калина попытался очень красиво скинуть с себя ответственность обвинив во всём меня, очень удачно учитывая отношение админов ко мне

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Так як органи виконавчої влади в праві здійснювати заходи і повноваження, необхідні для забезпечення безпеки і захисту громадян, з боку працівника ДСНС порушення не виявлено.

Щодо виданого покарання вам, радимо записувати повну відеофіксацію для уникнення подальших ситуацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі