Розглянуто Для Власника або Керівника Проєкта // Розглянути скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
151
Реакції
297
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги: Поясніть будь ласка, для чого запускати сиру обнову битв за бізнеси? для того щоб всі клани участвували в битвах? 3 рази клани нам кинули і 3 рази багом забрали бізнес, з 3 бізнесів перегравання було тіки 1 Раз, як так? Я вже заливав скаргу на рахунок того як в перший день в нас багом забрали 2 бізнеса, зробили перегравання? так, за 1 бізнес і то з великим трудом, т.к ні в ГС ні в ЗГС Неоф немає доступу до перезапуску битви, від 26.02.2024 йдуть битви, сьогодні на секунду 05.03.2024 чому в них доступу до команди перегравання немає???? ГС повинний просити випрошувати в ГЛ Тестера щоб той запустив битву, а тестер то не дома, то не може, то можливо і не хоче, це нормально? Ні! Тому що ви самі наголошували на тому що ГС і ЗГС Неоф будуть мати право перезапускати битви!
    Також, прошу звернути увагу на пропозиції на рахунок тих хто зможе приймати участь в битвах та про покарання кланам які не приїзджають на битви:
    https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Заборона-кланам-які-не-в-ТОП-20-кидати-битви-за-Бізнеси.141495/page-2#post-616577
    Також прошу звернути вашу Увагу нам сповістили щоб Баг пофіксили, ми зраділи думали такого більше не буде приколу і не треба буде бігати шукати тих хто може перезапустити битву, сьогодні знову це сталося, Прошу Власника Проєкту звернути на це увагу.
    Прошу Виправити цей баг так як він вже від початку виходу битв за бізнеси. Як може бути таке що, клан кидає битву не приїжає на битву, не получає ніякого покарання та не роблять перегравання за бізнеси, для чого тоді битва? аби афк клан кидав битву не приїзджав і забирав бізак? якщо так тоді це правильне рішення, клани які беруть активну участь в грі (А таких мало) мають всирати просто так 30 хвилин битви аби афк клан забрав бізак...
    Прошу ГА 02 не відповідати на скаргу, так як пишу на ім'я власника або керівника, якщо вони вважають це не проблемою тоді краще закрийте битву. І так пане ГА, перегравання мало бути за бізнес за який скидав відкат, ПЕРЕГРАВАННЯ НЕ БУЛО... Бізнес ми забрали самі через кидання битви, але ГА просто відписав , цитую " Ваш клан і так кришує цей Бізнес" Скаргу я заливав 05.03.2024, відповідь була данна 07.03.2024, 2 дні відповіді не було та не було перегравання за бізнес як це пише в правилах, Та ХОЧУ НАГОЛОСИТИ Клани які АФК так і не були ніяк наказані. Прошу Керівника // Власника Проєкту звернути на некомпетентність та байдужість адмінів до цієї ситуації, Баг ще і досі працює і кожного дня кидають афк битви і забирають бізаки.
    ПОФІКСІТЬ БАГ БУДЬ ЛАСКА!
    Відповідь ГА на минулу скаргу:
    ПРОШУ ГА не відповідати на скаргу так як це для власника або для керівника!
    ТАКОЖ хочу наголосити що перегравання за лавку скарбів так і не було!!! Битва проводилася 28.02.2024 За цей час Не повернули ні бізака ні перегравання не було! Прошу нарешті на це звернути вже увагу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1. Перша скарга як в нас забрали 2 бізнеса:
    https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Багом-забрали-2-біза-Для-С-Коваленка-В-Савочкіна.140299/
    2. Сьогодні це ж саме дивно сталося знову:
  5. Дата походження: 07.03.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі