Розглянуто Для Власника проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
84
Реакції
136
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора:Для Власника
  2. Особистий нікнейм: Катана Халімов
  3. Суть скарги: Сьогодні з ранку трапилась дуже не приемна ситуація з моїм кланом а саме клан (Warriors 03 серверу)
  4. Наш клан одін з найактивніших на цому сервері і про це много хто знае. тобто іза цього в нас не мало ворогів. сьодні в ранці в нашого модератора зайшли на аккаунт та злили весь общаг клану та покікали усіх учасників. Наш клан почав збирати общаг ще коли 03 сервер тільки відкрили. я розумію що у цій ситуації винен наш модератор який допустив то що на його аккаунт зайшли але від цього ніхто не застрохован. кожен може постраждати від цього. тиц тут мій соклан розповів більш детально як все сталося. на попередніх скаргах, нам сказали що ми винні так як не поставили 2FA та общак клану ніхто не поверне. але це не діло. тільки за половину року на цю гру є багато читів та багато кого взламують і це ви не можете забезпечити безпеку усім гравцям а не ми *Хорощі люди* які не поставили двух єтапну аунтифікацію. нє всі про неї знають і не всі розуміють як ії ставити. так наш Лідер міг перестрохуватись та сказати усім поставити двух єтапну аунтификацію але до цього небуло такого і ми не знали що може таке трапитись. якщо завтра взломають якогось адміна то це не проблема античіта та двух факторної аунтифікації а проблема адміна бо він не програміст і не зміг захистити свій аккаунт. і я впевнений що адміністрація може повернути общак клану але чого вони так не зроблять я нерозумію. розберітся в цьому більш детальніше а інакше якщо на це у вас буде така сама відповідь як на минули скаргі то який сенс грати далі як-що в любий момент можуть усе вкрасти і тебе ніхто не послухае а підеш далі вкидувать грощі в цей проєкт. або не грати зовсім. ми хотіли би щоб наш клан грав на цьому проєкті як раніше тому розберітся будь ласка (Ще хотів би запропонувати звьязатися у дискорді та обсудити цю ситуацію там як розумні люди найти компроміс)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):---
  6. Дата походження:01.02.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі