Володимир Новінський
Поважний гравець
- Реєстрування
- 9 Сер 2024
- Дописи
- 153
- Реакції
- 124
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Віктор Пінчук
- Суть скарги:Добре, якщо подивитися по логах, хто саме мені виписав штраф не можна, нехай, хоча це дивно, "поліцейський" залишився без покарання. Вікторе Миколайовичу, прошу вас, якщо це можливо, минулого разу я вже мав подібну витуацію, тоді мені виписали так само, абсолютно незаконно штрафи на 1,5кк, теж "поліцейська", я розповів про ситуацію і ми з вами вирішили її в дс, можна так само вирішити її зараз? У мене зараз немає коштів, щоб сплатити штраф і що я маю через помилку і неадекватність "поліцейського" працювати, збирати кошти, позичати, щоб сплатити цей незаконний штраф? Сподіваюся, ви допоможете мені в цій ситуації. На майбутнє, врахуйте це як пропозицію по покращенню гри. Щоб таких курйозних і ганебних ситуації не було, зробіть так, щоб працівники правоохоронних органів виписували виписували штраф тільки поруч з гравцем, щоб він міг знати, хто наклав штраф і за що. Як показує тільки мої дві історії, а їх не одна, це треба зробити, бо емоції, зловживання і просто у мене посада і я можу призводитимуть до таких ситуацій. Це буде запобіжником для них.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/%D0%9C-%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%BE%D1%80.283049/
- Дата походження: 21.04.2025