Розглянуто Для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Глебасик Капоне

Шановний гравець
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
111
Реакції
43
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Олексій Волков
  2. Особистий нікнейм: Глебасик Мака
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю. 15.05.25 я отримав 7 днів бану ось по цій скарзі
    Тема '5.9. "Образа гравців"'
    https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/5-9-Образа-гравців.290202/
    Так дійсно визнаю, що я висловився некоректно та образливо, але в нас війна кланів, а ворожий клан який би мав воювати як це мало б бути по рп, насправді займається війною на форумі, де систематично зливає клан Варшавських та клан Сігма. Єгор та Мілана Юрійовичі самі люблять підійти й спровокувати, а через декілька хв вже подавати скаргу де їх ображають, або ж викликати адміністрацію та вводити їх в оману.
    Хоча в даній ситуації я дійсно був неправий, якщо маю до них притензії то висловлюватися потрібно було б коректніше. Але все ж таки сказані мною слова не заслуговують на 7 днів бану. З огляду на відбутий вже 1 день бану прошу замінити покарання на мут.
    Знаю що моя історія покарань залишає бажати кращого, але запевняю, що над своєю поведінкою я працюю. В подальшому буду стриманішим й не буду так необачно вестися на провокації.
    Прошу вибачення за порушення правила проекту та бажаю всім нам гарного дня)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (OFFLINE) Адміністратор Юра Дмитришин заблокував гравця Глебасик Мака причина Порушення правил UKRAINE GTA 5.10(скарга на неоф.) // by O. Volkov на 7 днів
  6. Дата походження: 16.05.2025

Останнє редагування модератором:

Джеймс Барбара

Свободный
Реєстрування
9 Вер 2024
Дописи
108
Реакції
119
Бали
48
Вітаю шановний гравець.
Ваше блокування вже було зняте. Вам буде видано мут.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі