Розглянуто Для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
149
Реакції
261
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:В.Снайпс
  2. Особистий нікнейм:74797
  3. Суть скарги: Владислав Снайпс заблокував мене на 1день за образи хоч мав дати мут так як в мене давно не було такого порушення і мут я отримував максимум за музику в войс а тут зразу бан на 1 день.Ситуація така поки я грав битви за території мені говорять що гравець Ель Мака ображає дівчат з нашого клану та моїх знайомих з інших кланів,після закінчення битви за територію я приїзжаю на цр де був цей гравець і починаю з ним розмовляти за цю ситуацію що він з двома своїми друзями насміхається та принижує двох дівчат на великих емоція ображав його бо такого відношення до знайомих я не потерплю вони визвали адміністратора Владислава Снайпса він стояв слухав я йому говорю Владислав не мутьте ми розберемось і замутите і він відбіг від нас а коли ми закінчили сперечатись проходить 5хвилин і він мене банить на 1 день хоч в історії покарань начебто давно не було таких покарань і я повинен був отримати мут ПРОШУ ЗНЯТИ МЕНІ БАН І ПЕРЕВИДАТИ МУТ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    IMG_5859.jpeg
  5. Дата походження:20.05.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Вам було видано покарання у вигляді блокування через систематичні порушення, лише за останній тиждень у вас зафіксовано понад 15+ порушень правил, тому було видано покарання у вигляді блокування на 1 добу, враховуючи невірно видане покарання у минулій скарзі - зніму вам блокування, не порушуйте!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі