Розглянуто Для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Димас Серго ,Олександра Павлюк?
2. Особистий нікнейм: Юлій Цезар
3. Клан порушника: фернандо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: FAMILY
5. Суть скарги: ці гравці і надалі намагаються злити мене любими способами, ось по цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/п-п-форуму.324597/ поясню чому замішані вони в двох, тому що скарга написана на українській мові і написана в стилі як пише Павлюк ,а автор скарги до цього писав скарги тільки на російській мові, я не вірю в таке співпадіння, він навіть посилання залишив нв мій ФА) і тут я не впевнений що я порушив правила форуму ,так як він писав оскарження саме по моїй скарзі. Зато в мене є доказ порушення ПФ, до цього я його не закидав це просто відповідь Димасу на його скаргу на мене, і ще він писав коментарі не до одної скарги яка його не стосувалася просто після розгляду скарги коментарі видалялися , якщо у вас це моніториться можете перевірити, прикрінлю 1 скріншот з його порушенням П.Ф. тільки чогось я до сьогоднішнього дня цього не зробив а Димас при першій можливості щось закидає так як і Павлюк спробувала злити мене по цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Зразкова-поведінка-лідера-r-266.323978/ ну щось пішло не по плану) якщо б вона не закинула ту скаргу я б не закинув свою https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Зразкова-поведінка-модера-38245-і-клану-фернандо-r-267.324038/ зато я доказав що вона не така біла і пушиста як розписує у своїх скаргах , ми обоє отримали бан я на 3 дні вона на 17) я думаю заслужено) Дякую за увагу)
6. Докази (скриншот/відео):

Вкладення

• Screenshot_2025-09-08-17-32-36-245.jpg
    Screenshot_2025-09-08-17-32-36-245.jpg
    186 Кб · Перегляди: 32
Останнє редагування модератором:

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Напряму спроба наклепу. Жодних доказів немає. Гравець неодноразово лишав свої дописи обома мовами. Деякі його скарги написані як російською так і українською, в залежності від розкладки, не на всіх пристроях вона є. Ти пишеш про спробу зливу, а сам злив 9 людей нашого клану обрізаними фрапсами. Я ніколи не виставляла себе "білою і пушистою" отримувала покарання і по своїм скаргам, і по іншим. А щодо заслуженого чи не заслуженого покарання, є докази як ти зловтішаєшся з цього та до останнього просиш, щоб я сиділа в бані. Це напряму злив та спроба мене ще й обрехати зараз тут

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Смішно читати щодо стилю скарг) уяви, деякі люди можуть просто взяти до прикладу. За те твій стиль на сплутати ні з чим - суржик та тотальне ігнорування розділових знаків🤭
Адміністрація прошу звернути увагу ще щодо спроби зливу - автор зберігає порушення які були ледь не 2 тижня тому, постійно натякав та погрожував, що закине. А потім вивантажує все...

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Напряму спроба наклепу. Жодних доказів немає. Гравець неодноразово лишав свої дописи обома мовами. Деякі його скарги написані як російською так і українською, в залежності від розкладки, не на всіх пристроях вона є. Ти пишеш про спробу зливу, а сам злив 9 людей нашого клану обрізаними фрапсами. Я ніколи не виставляла себе "білою і пушистою" отримувала покарання і по своїм скаргам, і по іншим. А щодо заслуженого чи не заслуженого покарання, є докази як ти зловтішаєшся з цього та до останнього просиш, щоб я сиділа в бані. Це напряму злив та спроба мене ще й обрехати зараз тут
Я нікого не просив щоб ти сиділа в бані , я тільки висловив свою думку яка ніяким чином не впливає на рішення ГА, щодо скарги що ти пишеш що я залив це була відповідь на твою скаргу під назвою зразкова поведінка лідера як ти цього не зрозумієш?)

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Спочатку ти мене спробувала злити) за що і отримала покарання ,а я просто показав докази із своєї сторони

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Смішно читати щодо стилю скарг) уяви, деякі люди можуть просто взяти до прикладу. За те твій стиль на сплутати ні з чим - суржик та тотальне ігнорування розділових знаків🤭
Адміністрація прошу звернути увагу ще щодо спроби зливу - автор зберігає порушення які були ледь не 2 тижня тому, постійно натякав та погрожував, що закине. А потім вивантажує все...
Логіки в тебе ноль) я пояснив чому я прикріпив цей скріншот) про це навіть і мови не було що я закину на Дімона скріни порушення ФА) пруфи в студію, твої слова та до Бога)

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Ти погрожував зливом і не раз. Пруфів зараз в тебе немає. Я виклала скаргу щодо лише тебе та одного пункту порушень. Ти вигрузив скаргу на всіх людей з клану, по всім порушенням. Хто кого зливав?)

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
322
Бали
68
Ти ж отримував попередження щодо спроби зливу клану/гравця, а зараз пишеш за мене в цій скарзі, хоча я тут відношення жодного не маю. Заспокойся і сиди чекай рішення)

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Ти погрожував зливом і не раз. Пруфів зараз в тебе немає. Я виклала скаргу щодо лише тебе та одного пункту порушень. Ти вигрузив скаргу на всіх людей з клану, по всім порушенням. Хто кого зливав?)
Ти прикалуєшся?) ти на мене перша скаргу закинула

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Ти ж отримував попередження щодо спроби зливу клану/гравця, а зараз пишеш за мене в цій скарзі, хоча я тут відношення жодного не маю. Заспокойся і сиди чекай рішення)
Ти також отримала попередження і що, не пиши сюди коментарі і я не буду , тобі пояснюєш одне ти взагалі про щось інше, про якісь там погрози злив)

Останнє редагування:

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
що ти там сказала??? ось тобі і пруфи, так хто кого хоче злити?

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
у відповідь я прошу звернути увагу , що у мене є докази її погрози видалення мого клану, а від неї я бачу тільки слова у відео вище, і якщо б вони не почали цей балаган то нічого б цього не було, можете подивитися хто на кого перший скаргу закинув

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Гравець вже отримав покарання за обман адміністрації, ви не порушуйте правила проекту аби уникнути подібних ситуацій, якщо побачу що спеціально фіксуються порушення та подаються скарги, не важливо від кого, будуть отримуватись блокування без права на оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі