Відмовлено Для Віктора Репецького, Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пальма Хелл

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
565
Реакції
533
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Дімон Словянський
2. Нікнейм адміністратора: Данило Яворівський
3. Суть скарги: Відбувався зліт АЗС, під час якого за 2 хв до зльоту прилетів чітер та всіх розніс.
Ця заправка вже 3 раз злітає за короткий період часу і 3 раз на ньому з'являється чітер. Навіть попри 3 зльоти адміністратор повідомив мені що АЗС знову піде на перезліт. Одне питання: Навіщо? Навіщо відправляти бізнес на перезліт, якщо на основному зльоті та 2 перезльотах там з'являється чітер. На мою думку у всіх гравців під час приходу чітера були однакові шанси зловити АЗС, так як на моєму відкаті видно що всі бігли до мітки і мали можливість її взяти.
Четвертий перезліт не є логічним, так як все одно на зліт знову прилетить чітер та рознесе всіх гравців, наразі так показує практика що майже на кожному перезльоті з'являється чітер.
Прошу повернути мені АЗС так як я зловив її чесно, і мав однакові шанси між усіма гравцями щодо отримання мітки та чесного зльоту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відео
5. Дата порушення: 02.03.26

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
294
Реакції
214
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Дімон Словянський
2. Нікнейм адміністратора: Данило Яворівський
3. Суть скарги: Відбувався зліт АЗС, під час якого за 2 хв до зльоту прилетів чітер та всіх розніс.
Ця заправка вже 3 раз злітає за короткий період часу і 3 раз на ньому з'являється чітер. Навіть попри 3 зльоти адміністратор повідомив мені що АЗС знову піде на перезліт. Одне питання: Навіщо? Навіщо відправляти бізнес на перезліт, якщо на основному зльоті та 2 перезльотах там з'являється чітер. На мою думку у всіх гравців під час приходу чітера були однакові шанси зловити АЗС, так як на моєму відкаті видно що всі бігли до мітки і мали можливість її взяти.
Четвертий перезліт не є логічним, так як все одно на зліт знову прилетить чітер та рознесе всіх гравців, наразі так показує практика що майже на кожному перезльоті з'являється чітер.
Прошу повернути мені АЗС так як я зловив її чесно, і мав однакові шанси між усіма гравцями щодо отримання мітки та чесного зльоту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відео
5. Дата порушення: 02.03.26
Ну тоді на Аукціон )

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю
Шановний Дімон Словянський.
За результатами перевірки встановлено, що на момент завершення зльоту на території АЗС залишалося щонайменше чотири гравці. У зв’язку з цим адміністрацією було прийнято рішення відправити бізнес на перезліт, оскільки ситуація з появою чітера суттєво вплинула на перебіг події та не дозволила гарантувати рівні умови для всіх учасників.

Незважаючи на те, що Ви вважаєте зліт чесним, сам факт стороннього втручання та наявність кількох гравців у зоні зльоту свідчить про відсутність повністю справедливих умов визначення переможця. Саме тому рішення про перезліт було прийняте з метою забезпечення рівних прав і можливостей для всіх гравців.
Підстав для повернення Вам АЗС не вбачається.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі