Оскаржено Для Віктор Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Заповно.

Клан: Яєчко
Реєстрування
18 Чер 2024
Дописи
34
Реакції
29
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Лука Архангел
  2. Особистий нікнейм:Влад Заповно
  3. Суть скарги:Правильно ми сиділи, я йому скачав, скачай GTA, він сказав, і зареєструвався. Поки він там щось робив, я пішов купити води, не знаю чому мене викинуло, думаю, ладно, купив води, повернувся, тільки хотів зайти на акаунт, цей полуфабрикат каже мені, що його забанили. Я його привітав з цим, я був у Комп’ютерному клубі, у мене на акаунті 2 IP-адреси є: моя та Комп’ютерного клубу. Я не знаю, який там інтернет і куди той IP веде. Я прийшов з ним пограти в ігри, в результаті отримую бан. Ну це жах, чи не так? Я вже не знаю, як вам це довести, подивіться на мої покарання, я жодного разу не конфліктував із адміністраторами, і тут захотілося? Мені просто смішно, допустимо, привів ти друга до себе і захотіли пограти в ігри, зайшли на український GTA і цей почав когось ображати, але 2 друга отримують бан. До речі, це зручно: можна прийти до свого надокучливого друга і порушити правила Ukraine GTA, і він отримає бан. Як класно.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://imgpile.com/p/hHMqCpZ
  5. Дата походження:29.09.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Піду вам на зустріч та зніму на перший раз блокування, проте якщо дізнаюсь що це ви сказали другу зробити ці дії буде повторне покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі