Оскаржено Для Віталія Петришина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Вер 2025
Дописи
8
Реакції
15
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Никита Валерьевич
2. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин
3. Суть скарги: Шановна адміністрація, я розумію, що вже надоїв зі своїми скаргами, розумію що скоїв порушення і каюся за нього. Прошу відчайдушне вибачення за скоєне порушення і каюсь що від мене більше не буде таких порушень. Хотілося би повернутися до гри, зустрітися з друзями яких довго не бачив, а особливо з мого клану: Валерон Вовк, Олександр Капоне, Влад Денисюк. І хотілось би побачити нове оновлення 4.0, як там все змінилося, бо я вже скучив за грою,та за друзями. Я розумію, що я міг створити новий акаунт, але починати все заново, самі розумієте. Тим баче у мене був вже великий прогрес і дуже шкода його втратити. Готовий пожертвувати цю суму на благодійність державі біля ВРУ, або новачкам, що я тоді придбав і порушив цим самим правило гри. Я розумію, що мій ак не підлягає розблокуванню, але хочаб скорочення терміну або розблокування, це вже на ваш розсуд. Щиро вибачаюсь за скоєне порушення і за ваш втрачений час. Я ручаюсь за себе, що такого більше не повториться. Також вітаю Ukraine GTA з 4-річчам!!! Шановний Віталію Петришин, якщо я вас чимось обідив, я чисто сердечно вибачаюсь. Також вибачаюсь, що одразу не зізнався у скоєнному та брихав вам що якоби я цього не робив.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 04.04.26

Вкладення

• Снимок экрана 2026-04-04 184400.png
    Снимок экрана 2026-04-04 184400.png
    218.5 Кб · Перегляди: 27

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Блокування буде оскаржено після обнулення акаунту, яке відбудеться протягом 24 годин.
При повторному порушенні в оскаржені буде відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі