Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
1. Ваш нікнейм: Ваня Громов#237272 2. Нікнейм адміністратора: Ілля Зубов
3. Суть скарги:
Фрапс на 2:01 Хвилини скаргу відмовили через 1 секунду я думаю ту секунду можна уже пидивитися та нічим вона не заважає
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Буць 5. Дата порушення: 07.03.2026
Вітаю, для цього є чіткі правила які прописані для всіх і не є виключенням також для вас
Не підлягають розгляду:
Якщо відео подано не через платформу “YouTube”;
Якщо містить обговорення відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я;
Якщо зміст або вміст скарги містить неадекватну поведінку, образу, нецензурну лексику тощо;
Якщо містить будь-яку іншу інформацію, яка не має відношення до скарги;
Якщо скарга є копією скарги що існує;
Якщо відсутні докази порушення з боку гравця / адміністрації;
Якщо відео понад 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
Якщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);
Якщо скарга написана від третього лиця;
Навмисний злив складу адміністрації / лідера;
Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь);
З моменту порушення пройшло понад 7 днів;
Нечитабельна скарга (використання різних кольорів, малий шрифт, колір який зливається з оформленням форуму тощо);
В діях адміністратора з точки зору правил порушень не вбачаю. Він корректно зазначив причину відмови. В даному випадку адміністратор перерозгляне вашу скаргу, але в майбутньому прошу дотримуватись правил та зазначати тамйкод.
Розглянуто.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.