Николас Дрейк
Поважний Живчяра |UG 03,04
- Реєстрування
- 28 Січ 2024
- Дописи
- 104
- Реакції
- 139
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Микола Живчик
- Суть скарги:Вітаю шановний Головний Адміністратор Вікторе Миколайович, пройшовши обзвон на Лідера МОЗ був знятий через 10 хвилин за Обман Адміністрації.
Написавши у заявці те що мені 15, але на той час мені було 14, я не думав що заявки закриють дуже швидко, та думав що закриють на мій день народження. Я усвідомлюю що обманув адміністрацію не в перше, я розумію що я порушив Правила UG, я дуже хочу грати на Північній України, зі своїми друзями, та займати високі посади у державних організацій, я поступив не правильно та можливо дуже неправилньо до Тимура Волкова щодо його довіри до мене, ви можете перевірити мене на вік, наразі мені 15 років, я можу надати будь які докази які підтверджують мій вік.
Тому...
Я хочу щоб ви пане ГА, Віктор Миколайович подумали над моїм оскарженням та розблокували мій аккаунт або зменшили строк бану.
Я дуже вибачаюсь я поступив не вірно, також більше таких ситуацій ніколи не буде - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Наразі докази не можу додати але додам свій Айді-85417
- Дата походження:08.06.2025