Розглянуто Для ГА Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bugor

Козак
Реєстрування
30 Чер 2024
Дописи
10
Реакції
9
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович ГА
2. Особистий нікнейм: Аджя Баджя
3. Суть скарги: Отримав ув'язнення на 165+ годин по правилу 3.4.
Хочу поскаржитись на ГА за те, що просто так ув'язнив мене. Я ніяких правил не порушив, граю з цим нікнеймом вже 1.5+ року, ніяких претензій не було за весь час, тому пояснюю на всякий випадок: Аджя являє собою польсько-індійське ім'я, а прізвище (адекватне) можна ставити поки що будь-яке, тому не бачу порушення з мого боку. Прошу випустити якнайшвидше та бути наступного разу уважнішим.

За цей час, що я ув'язнений, я не можу взаємодіяти з майнінг-гаражем, котеджем із теплицею на 40 лунок та 3 рівнем панелей, тож я втрачаю кошти приблизно 20 мільйонів гривень. Адже в мене є можливість грати тільки вночі ( за київським часом) , а так як я ув'язнений, я не можу взаємодіяти з усім своїм майном, тому не заробляю гроші і пропадає цікавість грати. Дуже сумно, коли трапляються такі необдумані вчинки по власному бажанню адміністратора. Я надіюсь, Віктор Миколайович доросла людина, яка має телефон і інтернет, де можна перевірити інформацію щодо імен та їх походжень. Якщо цей допис читає вище керівництво, прошу приділити увагу до дій адміністратора.
4. Скріншот ув'язнення
5. 08.09.2025

Вкладення

• Screenshot_20250908_175303_Chrome.jpg
    Screenshot_20250908_175303_Chrome.jpg
    650.7 Кб · Перегляди: 40
Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ім'я "Аджя" не існує, тому вас було ув'язнено згідно правила до зміни нікнейму, ви можете отримувати донат валюту з рулеток за кожні 3 години проведені у грі, після зміни нікнейму за донат , напишіть репорт, вас буде випущено з деморгану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі