Зачинено Для ГА/ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Ткачевський

Модератор | Слідкуючий ЗСУ | Північна Україна
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
25
Реакції
29
Бали
58
  1. Нікнейм адміністратора: Олександер Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Володимер Ткач
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація. Склалась така ситуація що мене зняли з посади Підполковника ЗСУ по причині Неактивність на посаді. Більш детально можу пояснити у войс.
  4. З не давнього часу почалось навчання я студент 1 курсу тому перший час трохи бракує часу. Тому я попередив Слідкуючого ЗСУ Станіслава Нікончука що незможу поки подавати звіт він відповів +. За 2 тижні я неподав 2 звіти. Але по правилам за неподачу звіту + відсутність відпустки = Пред-догана. Тобто за 2 тижні у мене має бути або 1 пред і 1 догана або 2 догани. 1 догану яб злегкістю зняв бо у мене є потрібна сума балів. У відпустку я не подавав бо неважав потірбним бо знав що за дані дії є десцеплінарні покарання у вигляді догани. Цього тижння я планував набрати хотяби мінімальну кількість балів для тижневого звіту. 09.09.2025 + - о 22:20 Мені написав зам лідер ЗСУ Станіслав Волишен та запитав мене де звіт. Я відповів що звіту немає по причині небуло часу та заокремив що згідний з доганою (Тобто сумарно має бути за 2 тижні 2 догани) за відсутність звіту. Після того Слідкуючий ЗСУ Олександер Кондратюк разом з 2 зам лідерами 1.Станіслав Волишен 2. Крістіна Волишен винесли рішення (не попередивши ) зняти мене з посади. Якщо я непомиляють Лідер ЗСУ навіть незнав про дану дію з сторони надих осіб. Прошу повенути мене на мою посаду для подальшої роботи. Дякую.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  6. Дата походження:09.09.2025

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
Зачинено на прохання автора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі