Відмовлено Для ГА/ГС/ЗГС…

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Жов 2023
Дописи
156
Реакції
160
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
  3. Суть скарги: Шановні ГА,ГС,ЗГС,прошу вас взяти до уваги клан UCHIHA даний клан вже як більше 4-ох місяців немає жодного активу в даному клані находиться 1 учасник якого ніхто ніколи не бачив який може раз в колист зайде в гру але ніякого впливу в клан не несе клан який стоїть АФК коли є лідер АФК незважаючи на те шо може він грає до сіх пор це ніяк не вліляє на клан Прошу вас розглянути данну інформацію та винести вердикт клана а саме UCHIHA-удалити за афк.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:06.01.25

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
935
Бали
213
Прошу не видаляти повідомлення, так як це не є оффтопом.

Я як минулий лідер клану UCHIHA, хочу надати свою відповідь.
Клан дійсно є в стадії афк, так як ми дуже активно проявляли себе у неофіційних організаціях. Ми дійсно заморилися та хочемо трохи перепочити. Наш клан ніяк не заважає вам підійматись у топ-місця, щоб вийти на битву за картель.

Також лідер клану заходить у гру, хоча і не так часто. Надам правило за яким клан може бути видалений:
Неактив від лідера клану/модераторів (більше 45 днів). Якщо лідер відсутній протягом 45 днів

Адміністратор, зверніть увагу, будь ласка, на спробу зливу клану від гравця, та гравець вказав що немає активності 4 місяці, але насправді ми пішли в афк +-16.10)

Останнє редагування:

Даня Стоун♡

ЗГС Неоф | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
1,338
Реакції
1,189
Бали
213
Вітаю! Хочу додати свою думку як від звичайного гравця 05 серверу та клановця. Можливо зараз він дійсно в афк, але при тому ніякі правила серверу клан не порушує, якщо згадати як цей клан проявляв себе на початку існування, то це зрозуміло що після такого активу треба трохи відпочинку. На сервері дуже багато афк кланів, але даний гравець згадав лише про один клан. Питання чому? Скоріш за все у гравця особиста неприємність до учасників або колишніх учасників клану, та такими діями він хоче злити клан.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі