Розглянуто Для ГА|Денис Тимошик|Незакономірне видання покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
184
Реакції
347
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Єрік Мосісса
  3. Суть скарги: Я отримав покарання(Поки що не отримав але мені сказали коли в них буде час тоді видадуть) з яким не згоден. Я залишив посаду заступника лідера ДКВС після більше ніж 7 днів, дотримуючись вимог тих правил, які були чинними на момент призначення. Від самого початку, коли я зайняв цю посаду, я планував відпрацювати саме 7 днів, ні більше, ні менше, що на той час не порушувало правил. Однак під час мого перебування на посаді полковника правила для лідерів та їхніх заступників були змінені, і тепер вимагають відпрацювання не 7, а 14 днів. Про ці зміни я не був повідомлений належним чином, і при первинному призначенні я розумів, що не зможу відпрацювати більше ніж 7 днів.
    Прошу зняти з мене покарання, оскільки я виконав вимоги тих правил, за якими зайняв посаду, і вважаю, що повністю відпрацював мінімальний термін. З повагою до адміністрації, заздалегідь дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 12.08.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Нові правила вступили в силу та вже пройшло 24 години з моменту зміни.
А саме посилаючись на пункт
8. Якщо лідер не відстояв 14 днів терміну з моменту призначення, інакше, він отримає блокування на ту кількість днів яку не відстояв, якщо більше 14 - warn.
Ви повинні були відпрацювати 14 днів.
Також розібравшись в ситуації,ви не звернулись з проханням про звільнення до ГС держ(не дочекались його,щоб вирішити ситуацію)
А пішли робити так,як вважали за потрібним,хоча ГС держ попросив вас зачекати!

Ви отримаєте блокування облікового запису на 7 днів(той строк,який не відстояли)
Наведу вам пункти правил:

1.3 Незнання правил не звільняє від відповідальності.
1.4 Адміністрація має право: змінювати, редагувати, доповнювати правила сервера без повідомлення гравців.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі