Розглянуто Для ГА // Денис Тимошик некомпетентний ГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мадара Сопранов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
103
Реакції
249
Бали
68
Адреса
100
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик​
  2. Особистий нікнейм: Мадара Сопранов​
  3. Суть скарги: Даний адміністратор зняв мене з посади лідера НПУ К, за причиною «невиконання своїх обовʼязків» та розпал конфлікту між ГС/ЗГС.​
1. Я не розумію до кінця у чому полягається моє невиконання обовʼязків, коли я був 1 з найактивніших лідерів на сервері ( отримував премію від колишьного ГА серверу Андрія Корнюшина, за гарний актив)

2. Розпал конфлікту був у тому що данні ГС/ЗГС вони не компетентні від слова взагалі, чому я як лідер НПУ К знаю те що щоб заборонити підрозділу ГСУ відкривати кримінальні провадження треба робити відміну законопроєкту, та скликати парламент, але ГС/ЗГС просто погрожував що видасть мені догану, АЛЕ КРИМІНАЛЬНА СПРАВА, це ІС процес, який у праві заборонити тільки указ Президента разом з парламентом.

Примітка* - я організацію підняв з 0, ми завжди були за справедливість, та якщо ви бажаєте розібратись, прошу піти у діскорд 03 серверу та розібратися

PS - цю скаргу я не хотів писати, так як я пообіцяв своїм людям, але коли мені скаржуться інші люди з НПУ, те що вони нічого не знають, та можуть тільки погрожувати доганами, я вирішив написати, та розібратися.​
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): повний скріншот, можу скинути вам у особисті, для того щоб не поширювати інформацію тут - клац
  2. Дата походження: 12.11.24​

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Дійсно ваш рівень активності та минулі досягнення, безумовно, заслуговують на повагу, ваш актив у фракції був помітним, але на жаль він був для кількості, а не якості.

Також зазначу, що ГС/ЗГС держ неєдиноразово робили вам зауваження, а також намагались бути почутими, на що ви не реагували та стояли на своїй позиції.

Готова переговорити з вами в Діскорді, щоб повністю вислухати вашу сторону та закрити питання та непорозуміння.
Відпишіть у особисті ТГ-lera_kl1

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі