Відмовлено Для ГА//Егор Словянський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Долар.

Шановний гравець
Реєстрування
27 Січ 2026
Дописи
31
Реакції
35
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Максимка Шевчук
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:Здравствуйте шановний ГА така ситуація гравець Егор Словянський закрив ріелторську агенцію приблизно о 00:00 15.02.2026 він побачив що злітає гараж і відразу закриває після чого передає або продає інформацію о зльоті після чого як гараж злітає він їде і відкриває агенцію сьогодні цілий день була закрита агенція. Я стояв на гаражі з 1:00 ночі щоб зловити. Я вважаю тут були порушені умови для всіх гравців прошу зробити перезліт гаража
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик видео
5. Дата порушення:15.02.2026

Реєстрування
12 Січ 2026
Дописи
38
Реакції
17
Бали
11
Вітаю
Склалася теж така ситуація.
Гравець Егор Словянський приблизно о 00:00 15.02.2026 закрив рієлторську агенцію. У цей момент він побачив, що відбувається зліт гаража, після чого одразу закрив агенцію. Надалі, на мою думку, він передав або продав інформацію про зліт гаража іншим гравцям.
Після того як гараж злетів, даний гравець приїхав і знову відкрив рієлторську агенцію. Важливо зазначити, що протягом усього дня агенція була закрита.

Я особисто знаходився на гаражі з 01:00 ночі, очікуючи можливість його зловити. Вважаю, що в даній ситуації були порушені рівні умови для всіх гравців та принцип чесної гри.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
296
Реакції
216
Бали
103
1. Ваш нікнейм:Максимка Шевчук
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:Здравствуйте шановний ГА така ситуація гравець Егор Словянський закрив ріелторську агенцію приблизно о 00:00 15.02.2026 він побачив що злітає гараж і відразу закриває після чого передає або продає інформацію о зльоті після чого як гараж злітає він їде і відкриває агенцію сьогодні цілий день була закрита агенція. Я стояв на гаражі з 1:00 ночі щоб зловити. Я вважаю тут були порушені умови для всіх гравців прошу зробити перезліт гаража
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик видео
5. Дата порушення:15.02.2026
це лише ваше мнения гравець по правилам отрмає 1/3 попередження

Реєстрування
12 Січ 2026
Дописи
38
Реакції
17
Бали
11
IMG_4956.jpeg

Все закрытия согласно правилам

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,098
Реакції
877
Бали
253
Вітаю

Я вже надав відповідь на вашу скаргу (Click).
Порушень від власника бізнесу не виявлено.
Згідно правил бізнес має бути відкритим саме з
09:00 до 21:00,

як що бізнес закритий поза цим часом, це не рахується порушенням.
Згідно правил власник бізнесу має право на свій розсуд закривати бізнес саме в робочий час
три рази на місяць.
Як що даний гравець буде зловживати даними правилами, то до нього будуть застосовані жорсткі санкції
На даний момент порушень не виявлено

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі