Дмитрій Бойко
Новий гравець
- Реєстрування
- 6 Гру 2024
- Дописи
- 14
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
Особистий нікнейм: Дмитрій Бойко
Суть скарги:
Шановна адміністрація,
Прошу переглянути ситуацію з моїм звільненням із фракції СБУ.
Дякую за увагу. Сподіваюся на справедливий та неупереджений розгляд.
З повагою, Бойко Дмитро
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання
Дата походження: сьогодні, приблизно о 18:00-18:30
Особистий нікнейм: Дмитрій Бойко
Суть скарги:
Шановна адміністрація,
Прошу переглянути ситуацію з моїм звільненням із фракції СБУ.
- Суть проблеми.
Мені було видано WARN, який, згідно з правилами, є лише попередженням. Проте фактично мене одразу звільнило із фракції, і повернення можливе лише через 7 днів та з найнижчого звання. Це не відповідає суті попередження. - Обставини.
- Я не мав інформації про обмеження у видачі більше ніж 5 статей.
- Маю відеоматеріали (фрапс), що підтверджують порушення іншого гравця, який замовчує свої дії та подає скарги лише на Міністра МВС та лейтенанта СБУ.
- Міністр підтвердив, що з мого боку в тій ситуації порушень не було.
- Підозрюю упередженість: гравець, що подав скаргу, перебуває у близьких стосунках із полковником НПУ та ще одним співробітником (є скріни та підтвердження у голосових у Discord), і вони могли діяти з метою “прикриття” один одного.
Гравець(який подав на мене скаргу) не мав достатньо доказів, для того, щоб адміністрація видала мені данне покарання, написавши "запросіть у нього фрапс". Якого в мене навіть ніхто і не запитав, а там добре видно його порушення...
- Моє прохання.
- Прошу не робити висновки лише з одного скріну та почути обидві сторони ситуації, допитати колег(щодо присутності схожої поведінки з мого боку в минулому).
- Готовий надати всі наявні матеріали й пояснення.
- Прошу звернутися до мене в особисті для з’ясування обставин у спокійному форматі.
- Бажане рішення.
В ідеалі – поновити мене на посаді із попередженням/доганою або зі зниженням на 1–2 звання. Це буде справедливо та збереже мою мотивацію продовжувати гру у держ.фракціях.
Дякую за увагу. Сподіваюся на справедливий та неупереджений розгляд.
З повагою, Бойко Дмитро
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання
Дата походження: сьогодні, приблизно о 18:00-18:30