Відмовлено Для ГА/ЗГА // Ілля Репецький // Несправедливий вирок, некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитрій Бойко

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
14
Реакції
4
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
Особистий нікнейм: Дмитрій Бойко
Суть скарги:
Шановна адміністрація,

Прошу переглянути ситуацію з моїм звільненням із фракції СБУ.

1. Суть проблеми.
    Мені було видано WARN, який, згідно з правилами, є лише попередженням. Проте фактично мене одразу звільнило із фракції, і повернення можливе лише через 7 днів та з найнижчого звання. Це не відповідає суті попередження.
  2. Обставини.
    • Я не мав інформації про обмеження у видачі більше ніж 5 статей.
    • Маю відеоматеріали (фрапс), що підтверджують порушення іншого гравця, який замовчує свої дії та подає скарги лише на Міністра МВС та лейтенанта СБУ.
    • Міністр підтвердив, що з мого боку в тій ситуації порушень не було.
    • Підозрюю упередженість: гравець, що подав скаргу, перебуває у близьких стосунках із полковником НПУ та ще одним співробітником (є скріни та підтвердження у голосових у Discord), і вони могли діяти з метою “прикриття” один одного.
      Гравець(який подав на мене скаргу) не мав достатньо доказів, для того, щоб адміністрація видала мені данне покарання, написавши "запросіть у нього фрапс". Якого в мене навіть ніхто і не запитав, а там добре видно його порушення...
  3. Моє прохання.
    • Прошу не робити висновки лише з одного скріну та почути обидві сторони ситуації, допитати колег(щодо присутності схожої поведінки з мого боку в минулому).
    • Готовий надати всі наявні матеріали й пояснення.
    • Прошу звернутися до мене в особисті для з’ясування обставин у спокійному форматі.
  4. Бажане рішення.
    В ідеалі – поновити мене на посаді із попередженням/доганою або зі зниженням на 1–2 звання. Це буде справедливо та збереже мою мотивацію продовжувати гру у держ.фракціях.

Дякую за увагу. Сподіваюся на справедливий та неупереджений розгляд.

З повагою, Бойко Дмитро

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання
Дата походження: сьогодні, приблизно о 18:00-18:30

Дмитрій Бойко

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
14
Реакції
4
Бали
6
Також, я повністю визнаю свою вину. Я не мав права видавати стільки статей, хоч і не знав про це чи якби сильно в мене не фрізило(що могло сприяти дублюванню статей). У коментарях до скарги(у свій бік) я визнавав це та просив прибрати лишні скарги та перепросив у гравця й адміністрації. Від своїх слів не відмовляюсь, не дивлячись на не справедливий вирок(на мою думку)...

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,073
Реакції
724
Бали
253
Вітаю.
Мені було видано WARN, який, згідно з правилами, є лише попередженням. Проте фактично мене одразу звільнило із фракції, і повернення можливе лише через 7 днів та з найнижчого звання. Це не відповідає суті попередження.
Варн - це попередження яке видає Адміністратор, під час попередження не можливо перебувати у Державній/Неофіційній організації, триває воно 7 днів, то що Ви були звільнені системно через WARN - являється нормальним, це не помилка.
Я не мав інформації про обмеження у видачі більше ніж 5 статей.
Згідно правил Державних Організацій, а саме пункту 1.1 - Незнання правил не звільняє Вас від відповідальності.
Маю відеоматеріали (фрапс), що підтверджують порушення іншого гравця, який замовчує свої дії та подає скарги лише на Міністра МВС та лейтенанта СБУ.
Навіть якщо у Вас є докази порушення, Ви не можете згідно правил видавати більше ніж 5 статей 1-му гравцю, це заборонено.
Що до порушення від гравця, Ви можете залишити на нього так само скаргу на форум
Міністр підтвердив, що з мого боку в тій ситуації порушень не було.
Хоч і Міністр повинен знати правила, регламенти, тощо, але Ви та він несете відповідальність тільки за свої дії, а не за дії інших гравців.
Підозрюю упередженість: гравець, що подав скаргу, перебуває у близьких стосунках із полковником НПУ та ще одним співробітником (є скріни та підтвердження у голосових у Discord), і вони могли діяти з метою “прикриття” один одного.
Гравець(який подав на мене скаргу) не мав достатньо доказів, для того, щоб адміністрація видала мені данне покарання, написавши "запросіть у нього фрапс". Якого в мене навіть ніхто і не запитав, а там добре видно його порушення...
Якщо у Вас є підозра за блат, особливе ставлення до гравців від Лідера/Заступника/Адміністратора/Тощо - Ви завжди можете звернутись на форум зі зверненням прикріпивши докази.
Прошу не робити висновки лише з одного скріну та почути обидві сторони ситуації, допитати колег(щодо присутності схожої поведінки з мого боку в минулому).
Оскільки на скріншоті який був прикріплений видний час, дату, ID, та саму суть (Що у гравця багато статей), я перевірив Ваші дії з даним гравцем та побачив, що Ви виписали 7 статей за 1 раз, це не міг бути "Пінг", або "Баг".

Покарання у Вигляді warn знято не буде, відбувайте покарання та робіть висновки.

Відмовлено

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

ГС Держ надав відповідь.

З аргументами згоден. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі