Марк Ліквід
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 192
- Реакції
- 245
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Марк Усиченко
- Особистий нікнейм: Євген Мілевський
- Суть скарги:
- Так , вітаю шановні ГА ЗГА ті хто розглядають дану скаргу, я пишу її з метою того щоб встановити справедливість та демократію на Ukraine GTA 02, отож суть скарги, пан ГС Держ на даний момент це Марк Усиченко дана особа не є компетентна на дані посаді, ці слова я можу обґрунтувати та цілком лаконічно висловити свою думку щодо цього. Заздалегіть повідомляю я проживаю у Ірландії і у мене інший часовий пояс, якщо ваш час з моїми скрінами не сходиться тоді кажу і Ірландії -2 години назад від українського часу. Отож 03.03.2024 адміністратор Д.Філатов забирає роль у
З-Л ДСНС Б.Сергійович після цього 04.03.2024 він назад повертає дані особі роль заступника. 04.03.2024 о 11:34 ГС держ забирає роль у заступника і пише у групу наступні слова «Полковник ДСНС знятий з посади порушення правил лідера пункту 4.11» після цього 04.03.2024 14:12 ГС держ повертає роль заступнику. Прекрасна картина виходить…. Дані дії ГС Держ насторожують і підтягують своїми діями як би це не звучало БЛАТ, як мені відомо дана особа знята за порушення 4.11 «Це гра на по сторонніх проектах під час того як людина займає посаду лідера або його заступника» отож мені відомо що особа а саме Б.Сергійович повідомила пану ГС держ що це не його проекти і не він на них грає прекрасно тоді чому коли особа порушила правила лідерів навішала як то кажуть лапші на вуха і вийшла суха із води, я вважаю що це покривання зі сторони ГС Держ. Також того ж самого для З-Л СБУ К С.Бандерова знято з посади заступника лідера за ту ж саму причину і ніякого вияснення обставин не було а просто зняття. Я вважаю що це блат з сторони ГС Держ. Добре тоді перейдемо до іншої ситуації, я РП гравець ось мені інпонує така фракція як СБУ і я чекав призначення лідера щоб скоріш потрапити у фракцію але … пан ГС Держ вирішив що обзвон який був на 18:00 треба перенести на 20:30 я все розумію проблеми буває, але де про це було повідомлено на державному порталі, де ??? Я шукав шукав так і не знайшов…. Ось ще одна дія яка ставить під сумнів даного адміністратора та його теперішню посаду.Також не згідний з покарання щодо цієї скарги Тут оскільки З-Л по хамськи себе починає вести а тут лише УСНЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ?, це абсурд я також вважаю що це покривання це Блат по іншому це не назвеш, до прикладу мені за такі витівки давали догану, і це не обговорювалося а тут лише усне попередження. Це жах
Отож шановні ГА ЗГА хто читає цю скаргу я добиваюся одного це демократії і я її добʼюся одним словом я прошу вас серйозно взятися за дану справу та прийняти рішення. Я вважаю що це як мінімум зняття з посади, оскільки особа на випробувальному терміні або пониження в рівні адміністратора.
Також Гравцю видати покарання та зняття з посади за пунктом 4.11 правила лідерів дякую за увагу!❤️ також хочу зауважити що якщо вердикт буде з особою буде проведено сувору бесіду я піднімлю дану скаргу вище я вас це обіцяю, я добʼюся демократії!!!! - доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:06.03.2024
З повагою ваш неперевершений: Кевін Теслюк
Останнє редагування: