Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги: Вітаю Вас шановна адміністрація! Підскажіть будь ласка, якщо адміністратор проєкту, попереджає про те що, певний гравець буде забанений, щоб він до того часу, встиг попередавати певне майно іншому гравцеві рахується блатом? Якщо так, тоді зараз розскажу як адміністратор Павло Макиха, повідомивши гравця Бодя Поліграф, допоміг йому з тим що, попередив про те що даний гравець буде забанений по ось цій скарзі: кляц . Сам гравець а саме Бодя Поліграф навіть і незнав про те, що його можуть відкинути, але чудовий адміністратор Павло Макиха, перекинув його у канал спілкування адміністрації. Після цього гравець Бодя Поліграф, повернувся до каналу спілкування де попросив одного зі своїх співрозмовників а саме Богдан Банан приїхати для того щоб передати йому своє майно. Але у гравця Богдан Банан не було достатньо коштів для того щоб придбати даний будинок, і тут ще одна співособа яка має свою причетність до цієї справи: Карина Буданович. Так як у гравця Богдан Банан не було достатньо грошей для того щоб по мінімальній ціні придбати будинок, гравець Богдан Банан запропонував придбати у гравця Каріна Буданович віртуальну валюту за реальні кошти. Це все робилося на прохання гравця Бодя Поліграф, який був повідомлений адміністратором Павло Макиха та підтримував усі вище вказані дії не заперечуючи їх. Хоча за спробу покупки/продажі віртів є покарання, але в тей момент, дані особи не боялись жодних дій, тому що їх покривав адміністратор. Прошу перевірити по логах, те що я казав і в дійсності все було так як я описав. Також є ще відео але нажаль звук там чомусь не чути, тому з відео вирізав декілька фрагментів, але якщо буде потрібно можу відео показати. Прошу по максимальній мірі наказати адміністратора Павло Макиха, за те що він покривав всі ці дії та за втручання в рп процес адміністратором. Можна перевірити по логам коли була передача майна та звірятися з інформацією яку я надав нижче. Також додатково попрошу видати покарання гравцям: Бодя Поліграф, Богдан Банан, Каріна Буданович. Головна особа тут це Бодя Поліграф тому що за його ініціативи було це все зроблено. Також Богдан Банан та Каріна Буданович за продаж/купівлю віртів. Якщо будуть потрібні додаткові докази, буду очікувати. Дякую!
Вітаю, послухавши аргументацію адміністратора та переглянувши скаргу яку ви зазначили хотів би сказати що гравець так чи інакше не отримав блокування.
Адміністратор в войсі лиш припускав що гравцю може бути видане блокування.
Незважаючи на це все всеодно проведу адміністратору бесіду щодо подібних припущень.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.