Розглянуто Для ГА/ЗГА /// Влада Гребцова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
84
Реакції
136
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Влада Гребцова
  2. Особистий нікнейм: катана Мерфи
  3. Суть скарги: Моему клану Warriors Дали догану за якобы обман администрации от меня
    1725392599136.png
  4. Я считаю что этоне заслуженые доганы, обясню почему.
  5. еделю назад у нас прошла битва за картель против клана Суетологи, в неравной схватке мы одержали поражение(
  6. во первых, нас было 8 человек а не 12 как могло бы быть, так как Администратор отказал другим участникам. против нас был состав который не допустили на форуме, но почему-то они играть, портом оказалось что в личке с Администратором они договорились и всех допустили, в то время как не допустили нас, по тем же причинам . Я поднял эту тему так как посчитал не справедливым то что против нас играли те, кого не допустили. Собрав доказательства я прислал их Администратору и Администратор поверил мне, так как я всё разложил НО я незаметил важный факт, то что я показывал состав другого клана а не того который играл против нас. В своё оправдание я скажу, я ошибся, так как я не виноват что у 3-х кланов один и тот же состав, я просто перепутал, а администрация вместо того что бы решить эту проблемму со мной или проверить самим, дала 2 доганы. За 2 года сущиствования нашего клана, и меня в нём. ниразу небыло прохъожих моментов, я не понимаю почему нельзя решить всё, вызвав на разговор например. у нашего клана давно небыло доган и тут я решил сам их заработать по вашему??? Посмотрите сами списки других кланов и я думаю вы меня поймёте.
  7. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  8. Дата походження:03.09.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Ситуація почалася з того, що ви надали список гравців, які, на вашу думку, не мали бути допущені до битви за картель. Однак, як з'ясувалося після перевірки, цей список належав не клану, проти якого ви змагалися, а зовсім іншому клану. Саме це і стало ключовою причиною подальших непорозумінь.

Зрозуміло, що можна легко переплутати склади кланів, особливо коли у трьох кланів є схожий склад. У цьому випадку, помилка з вашого боку призвела до того, що ми почали перевірку даних,які маємо і отримали те що ви надали неправдиву інформацію за що і були заблоковані.

Ваші дії, хоч і ненавмисні «за вашими словами», викликали хибне уявлення про ситуацію і могли б призвести до несправедливого рішення(переігровки і інше). Саме тому догани були винесені – не за саму скаргу чи бажання вирішити питання, а за те, що ви ввели адміністрацію в оману. Це, на жаль, є порушенням правил, і відповідальність за цю помилку лежить на клані, який надав некоректну інформацію.

Завжди треба перевіряти та слідкувати за діями котрі ви робите,тому що це може вплинути на подальші рішення.

Якщо б з самого початку були надані коректні дані, ситуація могла б бути вирішена значно швидше і без таких наслідків. Тому відповідальність за цей інцидент лежить саме на клані, а не на адміністрації.
Тому виходячи з ситуацій,догани видані вірно та оскарженню не підлягають!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі