Розглянуто Для ГА/ЗГА/ГС/ЗГС Держ (Оскарження)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Вентерович

Генерал ЗСУ | Подільський край.
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
318
Реакції
170
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: ГС Держ/ЗГС Держ, ГА, ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Денис Вентерович
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановний ГА/ЗГА/ГС/ЗГС Держ. Я подав заяву на посаду Лідер МОЗ Х, але мені її відмовили по причині замалий вік та не довіра від адміністрації, хоча я вже перебував на таких посадах: Підполковник НПУ Д [10], Заступник Лідера НПУ К [11], Лідер НПУ К [12].
    За весь час на посаді Лідера та Заступника я не отримав дисциплінарне стягнення.
    На посаді Заступника пробув майже 1.5 терміну та перевівся на Лідера НПУ К де вже простояв майже один термінів та знявся з посади по власному бажанню але покарання мені не видали це вже не моя провина що я мав їхати з дому покарання ви могли дати
    Звіти Заступника були 125+ балів, Звіти Лідера 200+ балів. Також вибачаюся що я пішов трохи раніше терміну бо мав виїхати
    Прошу Зняти недовіру і дати останій шанс.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Заявка на посаду Лд МОЗ Х де пише причина
  5. Дата походження: 11.02.2025 (дізнався про не довіру)

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Вітаю.
Згідно Правил Лідерів та Заступників,а саме пункту 1.10 на посаду Лідера може бути призначена людина віком від 16+. В своїй анкеті ви вказали,що вам 14 років,тобто це вже є підставою для відмови вашої заявки на посаду Лідера. Стосовно не довіри від Аміністрації можу лише сказати одне. Ви можете вступити у фракцію,пройти співбесіду на 9 або 10 ранг і показати хорошу роботу у щотижневих звітах. Якщо ваші звіти будуть хороші,тоді Адміністрація розгляне вашу кандидатуру на посаду Заступника або Лідера.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю, ЗГС Держ. надав відповідь.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі