Відмовлено Для ГА ЗГА ГС ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Мілкович🦷🍼

Бандіт 🍼🦷| |З-L ДСНС 02 сервер
Реєстрування
3 Жов 2024
Дописи
120
Реакції
166
Бали
48
Нікнейм адміністратора:Монтип Коваленко, Олександр Дилер, Андрій Репецький, Олексій Хофман.
Особистий нікнейм: Олександр Мілкович
Суть скарги:

Шановна адміністрація,

Хочу щиро вибачитись за всі свої минулі порушення, за всі блокування та покарання, які я отримав. Я усвідомлюю, що неодноразово поводив себе неправильно, і щиро шкодую про це. Мене це все вже заїбало, і я справді хочу змінити ситуацію.

Прошу вас дати мені один останній шанс. Я готовий виправитись, показати себе з іншого боку й довести, що можу бути корисним для проєкту. Також прошу відновити до мене довіру, щоб я зміг стати на якусь посаду у ДСНС або навіть у ДКВС, щоб я зміг вам довести, що я насправді нормальна людина.

Я готовий показати свою ефективність і відданість. Навіть перебуваючи на 10-му званні, я здатен набирати по 300 балів і демонструвати високі результати. Маю бажання розвиватися, розвивати та виправляти свою поведінку, брати участь у житті фракцій і бути активним учасником спільноти.

Також прошу розблокувати мене або хоча б надати чітку, обґрунтовану відповідь щодо мого статусу. Дуже прошу не залишати моє звернення без відповіді.

Дякую за увагу та розуміння. Сподіваюся на шанс почати все з чистого аркуша.

Олександр Мілкович

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Вибачення Докази нетреба
Дата походження:18.05.2025 11:22

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Вашими діями, ви не одноразово підтверджуєте те, що ви не можете змінитись.
Оскарженню не підлягає.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі