Розглянуто Для ГА ЗГА ГС ЗГС не оф

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Лис 2024
Дописи
7
Реакції
9
Бали
6
1. Алекс ДАВІНЧІ
2. Кіріл ГРОСМАН
3. Суть скарги: Дякую за гарний розгляд скарги від Ані Рамзес! Порушення 6.1.1. На відео гарно видно що був (розсинхрон) постріл був проведений з мисливської гвинтівки по тварині на полюванні де в даний момент знаходився гравець Аня Рамзес. Якщо в даного персонажа чи в її чоловіка є якась особиста неприязнь до мене то хочу повідомити що в мене до них її немає тому постріл був 1 і саме з гвинтівки для полювання (а не з бойової гвинтівки типу М4 або Гвинтівки з оптикою). Безпосередноь нанесення шкоди гравцю не було як видно на відео. Виходячи з цього дуже вдячний Команді та Адміністрації за гарно проведений час в грі, але після такого розгляду таких скарг бажання грати відсутнє. (було б бажання нанести шкоду , можна знайти ІС причину і не робити це в ЗЗ) Нажаль відкат на полюванні не веду в зв`язку з тим що там ЗЗ і сенсу цього робити не бачу. докази скарги https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Алекс-Давінчі-6-1-1.358665/. Бажаю розвитку та гарного проведення часу. А що до порушення правила 6.1.1 від мене особисто немає жодни доказів де є підтвердженення саме пострілу від мене
Воно відсутне !!!
4.10.01.2026 19-27 скарга

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,056
Бали
253
Вітаю!
Попередження для клану було анульовано.
Вам буде видано компенсацію за те що ви відбули покарання, яке не мали б отримати.
З адміністратором було проведено бесіду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі