- Реєстрування
- 11 Тра 2023
- Дописи
- 2,138
- Реакції
- 1,157
- Бали
- 253
1. Нікнейм адміністратора:
Микита Стернюк
2. Особистий нікнейм:
Олександр Юрчишин
3. Суть скарги:
Доброї ночі шановні читачі даної теми!
Прошу вас знизити покарання до мінімальних мірок, а саме ЧС 11-12 рангів або прибрати його взагалі.
Я усвідомив свій поступок, та ОБІЦЯЮ, що більше такого не повториться та я буду проявляти великий актив в фракціях, та буду старатися робити як більше наборів, нажаль із-за малого активу в мерії Дніпра, а саме онлайну в фракції, я не міг зробити самого найпростішого - стрій!!
Нажаль я старався проводити співбесіди, але на них приходило тільки 1-3 людини, а бувало, що взагалі не приходили.
ОБІЦЯЮ, що якщо я потраплю ще десь на заступника лідера або на лідера, буду робити як більше наборів, та строїв!
Я хочу й далі допомогати серверу, та проекту!
Дякую за увагу!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць сюди
5. Дата походження: 19.11.2023
Микита Стернюк
2. Особистий нікнейм:
Олександр Юрчишин
3. Суть скарги:
Доброї ночі шановні читачі даної теми!
Прошу вас знизити покарання до мінімальних мірок, а саме ЧС 11-12 рангів або прибрати його взагалі.
Я усвідомив свій поступок, та ОБІЦЯЮ, що більше такого не повториться та я буду проявляти великий актив в фракціях, та буду старатися робити як більше наборів, нажаль із-за малого активу в мерії Дніпра, а саме онлайну в фракції, я не міг зробити самого найпростішого - стрій!!
Нажаль я старався проводити співбесіди, але на них приходило тільки 1-3 людини, а бувало, що взагалі не приходили.
ОБІЦЯЮ, що якщо я потраплю ще десь на заступника лідера або на лідера, буду робити як більше наборів, та строїв!
Я хочу й далі допомогати серверу, та проекту!
Дякую за увагу!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць сюди
5. Дата походження: 19.11.2023