Відмовлено Для ГА/ЗГА/Денис Верман/Невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Буль

Козак
Реєстрування
13 Лют 2025
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Денис Верман
  2. Особистий нікнейм:Вова Буль
  3. Суть скарги:Даний адміністратор заблокував мій акаунт по причині 7.15. Заборонено видавати себе за іншого гравця / адміністратора та від його імені вступати в будь-які взаємодії з гравцями полягаючи лише на цю скаргу Скарга прошу перевірити,що із мого компютера на 02 сервері зареєстрований тільки один акаунт до інших компютерів чи акаунтів я немаю ніякого відношення так як і до акаунтів у діскорді.гравець Джамшат Вартанов видумав історію шоб його не підозрювали у продажі ігрової валюти і він вирішив це перевести на мене так як у нього особиста неприязнь із за того що я його кілька раз застрелив та оскарбив його честь у грі...Якось підозріло що на нього була подана Скарга 2 про продаж ігрової валюти,а на другий день її закрили не розглядаючи я думаю,що там змова між гравцем та адміністрацією тому що від гравця Джамшут Вартанов немає жодних конкретних доказів проти мене,а різна видумана та не підведжена інформація у скрінах які можна самому зробити що і видно у перероблений скрін від Джамшат Вартанов і плюс його не було покарано за підробку скрінів що і є обман адміністрації Скарга 3.Також є інформація із не офіційних джерел яку потрібно перевірити про те що гравець Вікторія Торі 220229 купувала у даного гравця ігрову валюту та допомагала у польшому її розповсюдженні,а також участі у змові по дані справі.Прошу показати конкретні докази що я дійсно винен у даному порушенні,а також провести бесіду із адміністрацією по ці справі та розблокувати мій акаунт найблищим часом.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Вова-Буль-213056-Костя-Кравчук-225939-7-6-і-7-15.308232/
  5. Дата походження:26.07.2025

Останнє редагування:

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,623
Реакції
1,049
Бали
253
Вітаю
Адміністратор розглянув скаргу вірно
Доказах які ви надали в саме "скарга 2" скарга була зачинена за бажанням автора за цим посиланням Тиць
Інформація сприводу гравця
Вікторія Торі 220229 буде перевірена в разі підтвердження гравець понесе покарання
Що стосується вашого блокування воно видано вірно та не підлягає оскарженню

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі