🥷Senior🥷
Поважний гравець
- Реєстрування
- 14 Чер 2023
- Дописи
- 317
- Реакції
- 223
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора: Лукас Золото
- Особистий нікнейм: Діман Чорний
- Суть скарги: Доброго дня ГА/ЗГА/КА пишу скаргу на адміністратора він откинув мене за порушення викрадення хоча небачів де я викрав гравця і т.д він докинув мені 4.16. Проведення викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин хоча я був в маскі та балаклаві дальше 4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30хв дальше 4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн причіна була гравець просто провокуював мене та других гравців та мені прийшлось його взяти в стяжки дальше я неповню ну адміністратор вроді видав також 4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин адміністратор не міг знати де я викрав гравця далі 4.25. Недотримання інтервалу викрадень (викрадати одного гравця частіше, ніж раз на 48 годин). | Деморган 60 хвилин я це правило жодного разу не порушував продовж гри на 06 сервері. Як все було ми стояли гравець підійшов почав провокувати я його взяв в стяжки ми покаталися трошки потім мені кажуть в "дс" що прозвали адміністратора в репорт та написали моє айді це вже являється зливом гравця а за це якщо я не помиляюся також дається покарання коли адміністрація тепнулася до мене вони мені сказали встати з мотоцикла я відмовився адміністратор другому кричить Женя откидуй я питався шось сказати ну адміністратор просто ігнорував мої слова я йому сказав боже "***********************************" та поїхав в адміністратора повинен бути фрапс там усе детально. Я сильно вибачаюсь та прошу змінити покарання бан на мут дальше я катався з гравцем не встаючі з мотоцикла прилітає мені покарання за порушення викрадення + багато адміністратор на себе взяв докинув мені багато всього а це вже перевищення прав адміністратора він докинув якщо я не ошибаюся 4.16. - 4.21. - 4.26.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 01.04.2025