Розглянуто Для ГА ЗГА Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Avtoritet123

Козак
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
18
Реакції
18
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Мортон Острозький
  2. Особистий нікнейм:Мішаня Автарітєт
  3. Суть скарги:
  4. Хочу поскаржитись на дії адміністратора Мортон Острозький. Сьогодні, 05.07, я перебував АФК на центральному ринку. Адміністратор двічі запитав «Мішаня, ви тут?». ((Жодного звернення як «Шановний гравець» чи позначення того, що говорить саме адміністратор, не було. У грі до мене щодня можуть звертатися десятки гравців на центральному ринку, і я не маю змоги відповісти кожному)).Після цього він відійшов на інший репорт, потім повернувся та, не отримавши відповіді, одразу кікнув мене з сервера без подальших пояснень або попередження.Важливо зазначити, що я знаходився поруч із комп’ютером.Одразу після кіка я написав новий репорт із проханням надати мені того адміністратора, який здійснив кік, щоб з’ясувати причини дій.
    Мортон Острозький-адміністратор підлетів до мене в грі і без будь-якого привітання чи пояснення ситуації звернувся словами «Ну шо?». Така форма звернення виглядає зверхньо та зневажливо, особливо з боку людини, яка виконує адміністративну роль на сервері.

Я вважаю такі дії непрофесійними. По-перше, час між запитанням і кіком був дуже короткий, що створює враження штучного «набивання» репортів. По-друге, відсутність попередження чи пояснення виглядає як зловживання адмінповноваженнями.

Варто також зазначити, що подібні ситуації трапляються не вперше — деякі адміністратори регулярно поводяться подібним чином: мінімальний діалог, поспішні рішення, ігнорування адекватної комунікації з гравцями.

Прошу звернути увагу на дії Мортон Острозький і перевірити його активність на предмет недобросовісного використання адміністративних функцій.

Дякую.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):немаю
  6. Дата походження:05.07.25 орієнтовно 20.30

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
879
Реакції
385
Бали
168
Вітаю. Я хочу розʼяснити вам ще раз усю ситуацію.

Отже, я телепортувався до вас щоб перевірити вас на АФК, звертаючись до вас «Мішаня Автарітєт, ви тут?», звертання до вас за ім’ям, є зрозумілішим та більш адресним, ніж загальне “Шановний гравцю, ви тут?”. Саме тому я двічі звернувся до вас особисто на ім’я, вважаючи, що це найкоректніший та найбільш помітний спосіб звертання.

Після того, як я не отримав відповіді протягом приблизно 15-20 секунд, я побачив, що вже накопичилось три нових репорти, на які потрібно було терміново реагувати. Саме це спонукало мене швидко переключитись на вирішення інших питань.

Після закриття репортів я, на жаль, забув повернутись до вас, щоб ще раз перевірити вашу присутність, та побачивши що ви так і не вийшли з АФК - я відразу відправив вас на вокзал Дніпра. Це повністю моя помилка, і я її визнаю. Ви написали новий репорт, я одразу телепортувався до вас і, хочу уточнити, що я звернувся словами: “Що у вас сталося?”, а не “Ну що?”.

Також хочу нагадати, що ви самі підтвердили, що на той момент у мене були технічні проблеми з мікрофоном, і мене частково перебивало, що також підтверджує що ви могли не почути мої запитання з самого початку. Я повністю вам пояснив ситуацію, надав відеозапис у Discord, де ми все детально переглянули, і я компенсував вам незручності та повернув на Центральний Ринок, але

Ви сказали, що компенсація вам не потрібна, оскільки у вас достатньо коштів, однак я все одно вважав за необхідне її надати.

Я щиро прошу вибачення за свою неуважність та поспішність у прийнятті рішення. Дякую за ваше звернення, ви праві, що у цій ситуації я міг діяти коректніше.

Сподіваюсь, що інцидент вичерпано.

Очікуємо відповіді від ГА або ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На жаль не можемо повірити вам на слова, оскільки потрібні докази з вашого боку, адміністратор надав докази перебування у AFK, проте він вибачається за цю ситуацію та у майбутньому спробує не повторяти подібні інциденти.
Я щиро прошу вибачення за свою неуважність та поспішність у прийнятті рішення. Дякую за ваше звернення, ви праві, що у цій ситуації я міг діяти коректніше.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі