Розглянуто Для ГА / ЗГА // Микола Хімік // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
1.нікнейм адміністратора: Микола Хімік
2.особистий нікнейм: ID59839
3.суть скарги: Я приїхав до ЗСУ і не пам’ятаю, що саме сказав, але ну щось те в цьому дусі сказав: «Дайте повістку» або «Як її отримати?». Гравець, який був на BMW F90, почав мене ображати, і поряд із ним стояв адмін.Коли я запитав у адміністратора ти щось робитимеш? А Адмін одразу пішов у інвіз і нічого йому не сказав.
(У мене був відкат без звуку — можете запросити відкат у адміна, там усе буде видно.)
Потім я згорнув гру (альт таб), зайшов назад. У той час цей гравець сам заїхав на своєму авто на ВЧ. Я написав репорт, відповів той самий адмін і просто проігнорував ситуацію, гравця так і не відкинув. У результаті його вивели зі ВЧ самі військові ЗСУ. І ще незрозуміло, хто йому відкрив двері на ВЧ. Можливо, це зробив той самий адміністратор.
4.докази відео скріншот: 1 2 3
5.дата порушення: 19.11.2025
Перший відкат адміністратор проігнорував, образу в мою сторону. time-cod 0:14 Обізвали, і за секунду адмін одразу пішов у невидимість.
Другий відкат він відповів на репорт двічі — один раз: “Вітаю, обов’язково передам даному адміністратору”, а другий раз: “Працюємо за вашою заявкою”. Заїхав на ВЧ time-cod 0:08, Хтось зачинив двері. time-cod 0:08-0:09. написав репорт time-cod 0:48. отримав відповідь на нього. time-cod 1:40 , 1:45
Третій відкат: ЗСУ вже самі його вивезли time-cod 0:06, а адміністратор нічого йому не зробив, хоча репорт був написаний.

Останнє редагування:

Микола Хімік

Південна Україна 05
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
446
Реакції
262
Бали
123
Вітаю, так як скарга написана на моє ім'я скажу свою думку.
Згідно ваших доказів гравець Віталій Хімік [35017] отримає покарання за порушення правил серверу, а саме:
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 40 хвилин

Очікуємо відповідь від ГА/ЗГА

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,842
Реакції
2,046
Бали
253
Вітаю, покарання гравець отримав. Адміністратором проведена додаткова бесіда з приводу цієї ситуації

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі