Артур Король
DEVILS Top❤
- Реєстрування
- 3 Січ 2024
- Дописи
- 37
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
- Нікнейм лідера/заступника:Микола Шевчук
- Особистий нікнейм:Артур Островський
- Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація!Я Артур Островський звертаюсь до вас з скаргою на лідера НПУ Д Миколу Шевчука.Пояснюю ситуацію лідер Микола Шевчук поставив Бориса Шевчука по довірі не проводячи обзвон але обзвон має проводитись значіть виходить блат.Тако є ситуація що він на керівні посади ставить своїх друзів цитую слова однієї людини яка через нього пішла з проекту" Ця людина колись була лідером у НПУ. Він тоді звільнив усіх 10 і 1 11, і, коротко кажучи, всіх, хто довго був у НПУ. Він, коротко кажучи, розділив НПУ на дві частини. Всіх, хто був проти нього, відправив у ЧС фракцію та звільнив, решта ставала його "кентами". У нього був знайомий з ЗГС, якого вже давно зняли, і він захищав його, погрожуючи баном за порушення правил проекту, яких не було. Потім коли старші зацікавились він покинув проект і зараз знов вернувся і звільнив одного 11 і двох 10 просто так." Також сьогодні він звільнив без причини 2 Підполковників.Також ще цитую слова однієї людини"Ось коли Открились Заявки на Підполковника, я подав там зробив одну ідею, і забув написати а далі на обзвоні, а потом коли вже закрились ті хто були схвалені це Томас Хомс, і Ще хтось і ті хто відхилені, він даже мене не написав і не вказав причину.+Без причини відмовляє заявки тож прошу запросити у нього всі докази порушень Підполковника Данила Барбари та надав доказ Обзвону Кирила Шевчука.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази обзвону Бориса Шевчука запросіть у лідера
- Дата походження:14.07.2024
Останнє редагування модератором: