Відмовлено Для ГА ЗГА//Микола Шевчук некомпетентність,Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Король

DEVILS Top❤
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
37
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника:Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм:Артур Островський
  3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація!Я Артур Островський звертаюсь до вас з скаргою на лідера НПУ Д Миколу Шевчука.Пояснюю ситуацію лідер Микола Шевчук поставив Бориса Шевчука по довірі не проводячи обзвон але обзвон має проводитись значіть виходить блат.Тако є ситуація що він на керівні посади ставить своїх друзів цитую слова однієї людини яка через нього пішла з проекту" Ця людина колись була лідером у НПУ. Він тоді звільнив усіх 10 і 1 11, і, коротко кажучи, всіх, хто довго був у НПУ. Він, коротко кажучи, розділив НПУ на дві частини. Всіх, хто був проти нього, відправив у ЧС фракцію та звільнив, решта ставала його "кентами". У нього був знайомий з ЗГС, якого вже давно зняли, і він захищав його, погрожуючи баном за порушення правил проекту, яких не було. Потім коли старші зацікавились він покинув проект і зараз знов вернувся і звільнив одного 11 і двох 10 просто так." Також сьогодні він звільнив без причини 2 Підполковників.Також ще цитую слова однієї людини"Ось коли Открились Заявки на Підполковника, я подав там зробив одну ідею, і забув написати а далі на обзвоні, а потом коли вже закрились ті хто були схвалені це Томас Хомс, і Ще хтось і ті хто відхилені, він даже мене не написав і не вказав причину.+Без причини відмовляє заявки тож прошу запросити у нього всі докази порушень Підполковника Данила Барбари та надав доказ Обзвону Кирила Шевчука.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази обзвону Бориса Шевчука запросіть у лідера
  5. Дата походження:14.07.2024

Останнє редагування модератором:

Надія Волинська

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
844
Реакції
366
Бали
68
Вітаю, шановний гравець.
Лідер надав докази звільнення Данила Барбари, також генерал має право взяли заступника по довірі без обзвону.
Не бачу жодних порушень з сторони генерала.
Відмовлено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі