Відмовлено Для ГА/ЗГА Некомпетента поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
Нікнейм лідера/заступника: Євген Антонюк
Особистий нікнейм: Євген Мілевський
Суть скарги:

Шановна адміністрація,

Я, Євген Мілевський, звертаюся зі скаргою стосовно дій Генерала Збройних Сил України, Євгена Антонюка.
Недавно моя ситуація у якій Євген перевищив свої повноваження та почав качати як то кажуть свої права,ці дії спонукали до скарги. Протягом цього часу, я був свідком некомпетентної, неадекватної поведінки та зловживання службовим становищем з боку Генерала Антонюка. Він не тільки не дотримується стандартів професійної поведінки, але і перевищує свої посадові повноваження.

По-перше, я бажаю висловити своє обурення щодо некомпетентності та неадекватності Генерала Антонюка у виконанні своїх обов'язків. Його дії не відповідають стандартам професійної етики та заслуговують на осуд суспільства.

По-друге, вважаю за потрібне відзначити факт зловживання своїм службовим становищем Генералом Антонюком. Він використовує своє положення для досягнення особистих цілей та впливу на інших учасників організації.
Крім того, стало відомо, що Генерал Антонюк порушує правила лідерства шляхом виявлення особистої не приязні до окремих осіб, що впливає на їх професійну діяльність та внесок у загальний успіх команди.
У зв'язку з вищевикладеним, прошу провести ретельне розслідування цих фактів та вжити необхідних заходів для відновлення порядку та дисципліни в роботі військового підрозділу.

Також нагадаю що любе порушення правил серверу або лідерів дорівнює - 1 догані)
З повагою,

[Євген Мілевський]​

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ксерокопія
Дата походження: 14.03.2024

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Не достаттньо доказів також скаргу вже було подано в розділі на адміністрацію очікуйте вердикту там.
Стосовно скарги можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі