Відмовлено Для ГА-ЗГА// Не згодний з рішенням Марія Веркут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мэттью Хард

Что за тяги
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
155
Реакції
43
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Марія Міллерс
  2. Особистий нікнейм: Мэттью Хард
  3. Суть скарги: на мене була скарга ось тиць і в ній я вбив людину біля мозу Харкова , ця людина мене до цього провокувала 2 рази, в нього відео доказ обрізаний так як там навіть чутно на початку відео (откат) він вдарив і пішов в свою машину, це було раніше ще коли я заспавнив свою машину біля входу в МОЗ він мою машину також вдарив, я не згодний з рішенням адміністрації . Так як це є не справедливо !
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нище прикріплю
  5. Дата походження: 11.10.2023

Вкладення

• IMG_4082.jpeg
    IMG_4082.jpeg
    5.1 Mб · Перегляди: 64

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Згідно з пунктом правил 7.22:
Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Примітка: дозволено вбивати та грабувати інкасаторів в Зелених Зонах не вбиваючи мирних гравців (дивись правила нападу на інкасаторів) чи захищати державну територію (об'єкт від нападу). Дозволено захищати себе від нападу (коли на вас напали).
На відео-доказі, чітко видно, що гравець не "нападав" на Вас, і навіть якщо він бив Ваш автомобіль - це не є IC причиною для його вбивства. Якби гравець почав по Вам стріляти, бити/вбивати, покарання видано не було, АЛЕ це не та ситуація. Покарання видано вірно, порушень з боку адміністратора не виявив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі