Розглянуто Для ГА/ЗГА / Обздвін на МОЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Архангел

Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
329
Реакції
137
Бали
88
Ваш ігровий нік:Денис Шаталін
Ігровий нік адміністратора:Максим Деревлюк ,Вильдо
Причина покарання: -
Суть скарги:Максим Деревлюк сказав обзвон в 19.00 заходуть всі кандидати на обздвін через 30 минут заходить Вільдо каже обзвон перенесено на завтра 19.00.

Переглянути вкладення
Я думаю ну завтра так завтра ,потім в 21 .30 Максим Деревлюк пише що обзвон переноситься на 22 .00 ,коли я вже спав тому що думав що обвзон завтра буде по словам вільдо + поводу лідера ДСНС питань немає крім того що він сказав що йому 15 а йому 16 ,А поповоду МОЗ є ідей для покращення немає ,вони бредові,біо немає зато є текст на 3 речення
Переглянути вкладення
,вимагаю а бо переобзвон,або перевідкриття заявок.
Дата видачі покарання:-
Скриншот видачі покарання:Все вище предоставив
Готовий відповідати у разі обману Так звісно!

Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
34
Бали
31
Ваш ігровий нік:Денис Шаталін
Ігровий нік адміністратора:Максим Деревлюк ,Вильдо
Причина покарання: -
Суть скарги:Максим Деревлюк сказав обзвон в 19.00 заходуть всі кандидати на обздвін через 30 минут заходить Вільдо каже обзвон перенесено на завтра 19.00.

Переглянути вкладення 14527
Я думаю ну завтра так завтра ,потім в 21 .30 Максим Деревлюк пише що обзвон переноситься на 22 .00 ,коли я вже спав тому що думав що обвзон завтра буде по словам вільдо + поводу лідера ДСНС питань немає крім того що він сказав що йому 15 а йому 16 ,А поповоду МОЗ є ідей для покращення немає ,вони бредові,біо немає зато є текст на 3 речення
Переглянути вкладення 14526
,вимагаю а бо переобзвон,або перевідкриття заявок.
Дата видачі покарання:-
Скриншот видачі покарання:Все вище предоставив
Готовий відповідати у разі обману Так звісно!
Повністю з вами згодний! Не можу зрозуміти де поділись заявки на Лідера ДСНС? Ввечері були,ніякого обзвону на лідера не було,а заявки зникли

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Через відключення світла поза графіком обдзвон з 19:00 був перенесений на 22:00.

На 22:00 в Discord канал проекту зайшли 4 кандидата які й приймали участь в обдзвоні, тому я прийняв рішення почати проводити обдзвон, ви були єдині хто на той момент не прийшов - чекати вас було недоречно.

На рахунок ваших звинувачень по заявці Євгенія ви прекрасно знаєте що на співбесіду були допущені всі кандидати які подавали заявку, та на обдзвоні дана людина мені доповнила список ідей для фракції. До вашої заявки в мене є теж купа питань, тому не потрібно звинувачувати людину в чомусь, коли у вас така ж ситуація.

Очікуйте відповіді від керівництва.

Останнє редагування:

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Розібравшись детально в ситуації, вище адміністратор дав вам коротку відповідь, наданий момент адміністратор вчинив вірно. Однак у подальшому до тогож була нагальна потреба у тому щоб споставити лідерів, а тому часу чекати не було, просимо вибачення у подальшому будемо старатися не допускати таких ситуацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі