Відмовлено Для/ГА/ЗГА/Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2025
Дописи
42
Реакції
6
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Тема Петрушка
2. Нікнейм адміністратора:Владислав Кэлл
3. Суть скарги:мене заблокували за те що я обманув людину на майно а саме гараж, чому я обманув цього гравця и що мене підштовхнуло на це? мене почали обманювати и я зрозумив що я так більше не можу що мною вічно пользуються а хотів заскамити людину на гараж так само як мене обманювали но на мене залили скаргу- https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скам-на-гараж-850кк.344419/ мене заблокували на 5 місяців, я за ці 3 місяці все обдумав зрозумів що якщо мене обманули потрібно звернутися до нашої адміністрації а не робити так само, прошу щііро вибачення за цей вчинок прощу надати другий шасн грати на цьому гарному проекті я буду дуже вдячний якщо ви дасте мені другий шасн показати себе з іншої сторони дякую за увагу)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1775147185110.png

5. Дата порушення:25.11.2025

Ваня Юморіст

Активний
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
129
Реакції
110
Бали
48
Так тебе тільки вчора знову заблокували на 6000 днів 04 сервер за махінації та обман, які 3 місяці тіп?

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Якби це був поодинокий випадок, головна адміністрація могла б розглянути можливість пом’якшення покарання, однак у Вашому випадку подібні порушення фіксувалися неодноразово на різних серверах, факт того, що Ви усвідомили провину та зробили висновки, безумовно враховується, проте це не скасовує самого порушення та його серйозності, адміністрація діє в межах встановлених правил, видане покарання є доцільним, причин для перегляду або скорочення терміну блокування недостатньо

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі