Боріс Немцов
Козак
- Реєстрування
- 10 Лис 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 24
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Андрій Медвідь
- Особистий нікнейм: Боріс Немцов
- Суть скарги: Покарання ще не було видано, но рішення адміністратора по скарзі є. Хочу попросити змінити покарання ,тому що я цьому обрізаному відео видно, що я випадково вистрілив взагалі в іншу сторону тайм код 00:04. Далі коли я побачив що в мене залагало я одразу вийшов з машини 00:05, та не продовжував стріляти.
. Я знаю правила проекта і розумію що стрільба через дах машини є багоюзом. Но навіть коли ти нажимаешь прицілитись та постріл і одразу хочешь вийти з машини, все рівно йде анімація постріла і цю анмацію ти вже ніяк не зупинеш. Також на відео немає звука, що не дає повністю розібратись в цій ситуації. Та саме відео не повне, видно тільки як данний гравець виходить з машини посеред дороги щоб його збили, цей гравець вже навмисно стояв на дорозі без зброї і просто стояв коли по ньому стріляли три людини.
Також поясню чому я вважаю що покарання було винесено не вірно, тому що я не бачу переваги з того бага, я зробив всього два постріла, і ніякої переваги собі не надав. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Боріс-Немцов-Маттео-Вінчестер-Багоюз-ДБ.159729/ .
- Дата походження: 22.04.2024