Розглянуто Для ГА,ЗГА //Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лис 2023
Дописи
16
Реакції
24
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Боріс Немцов
  3. Суть скарги: Покарання ще не було видано, но рішення адміністратора по скарзі є. Хочу попросити змінити покарання ,тому що я цьому обрізаному відео видно, що я випадково вистрілив взагалі в іншу сторону тайм код 00:04. Далі коли я побачив що в мене залагало я одразу вийшов з машини 00:05, та не продовжував стріляти.
    . Я знаю правила проекта і розумію що стрільба через дах машини є багоюзом. Но навіть коли ти нажимаешь прицілитись та постріл і одразу хочешь вийти з машини, все рівно йде анімація постріла і цю анмацію ти вже ніяк не зупинеш. Також на відео немає звука, що не дає повністю розібратись в цій ситуації. Та саме відео не повне, видно тільки як данний гравець виходить з машини посеред дороги щоб його збили, цей гравець вже навмисно стояв на дорозі без зброї і просто стояв коли по ньому стріляли три людини.
    Також поясню чому я вважаю що покарання було винесено не вірно, тому що я не бачу переваги з того бага, я зробив всього два постріла, і ніякої переваги собі не надав.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Боріс-Немцов-Маттео-Вінчестер-Багоюз-ДБ.159729/ .
  5. Дата походження: 22.04.2024

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Покарання видано вірно, на відео чітко видно що ви навмисно прицілились на гравця, після чого нанесли йому урон, та потім вийшли з автом. Порушень з боку Адміністратора не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі