Відмовлено Для ГА/ЗГА Оск бану 2 Юниан Хард (79934)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юниан Хард

Активний
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
58
Реакції
58
Бали
21
Нікнейм адміністратора:
ГА/ЗГА

Особистий нікнейм:
Юниан Хард [79934]

Суть скарги:
Добрий день, шановна адміністраціє Ukraine GTA.

Я хочу ще раз вибачитися за свою поведінку та образливі слова, які були сказані на адресу вашого проєкту та адміністрації. Я повністю усвідомив, що допустив велику помилку. На жаль, у той момент я не впорався зі своїми емоціями після програного матчу та провокацій з боку інших гравців. Це не є виправданням, але поясненням того, чому я втратив самоконтроль.

За час блокування я мав можливість переосмислити ситуацію. Я зрозумів, що таке ставлення є неприпустимим і шкодить не лише мені, а й спільноті, яка об’єднана любов’ю до вашого проєкту. Я щиро ціную вашу роботу, завдяки якій ми маємо унікальний український сервер, і дуже шкодую, що допустив таку неповагу.

Я ознайомився з вашою попередньою відповіддю і розумію, що рішення було обґрунтованим. Я не сперечаюся з ним і визнаю, що сам винен у своїй ситуації. Але хочу все ж попросити адміністрацію ще раз розглянути можливість пом’якшення покарання. Дуже хочеться отримати шанс виправитися і довести, що подібне більше не повториться.

Прошу вас розглянути можливість дати мені другий шанс у вигляді скорочення терміну блокування. Обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться: я контролюватиму свої емоції, а у випадку конфліктів завжди звертатимусь через встановлені правила, а не через образи.

Мені дуже хочеться й надалі бути частиною цього проєкту, грати та розвиватися разом із спільнотою. Я щиро сподіваюся, що ви приймете мої вибачення та дасте можливість виправити свою помилку.

З повагою,
Юниан Хард

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Бан 6000 днів
Дата походження:
25.09.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Наразі оскарження неможливе, у вас активне блокування за образи адміністрації та образи рідних на 05 сервері, відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі