Розглянуто Для ГА / ЗГА Передайте будь ласка ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pysiryok

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
59
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Флоренс
  2. Особистий нікнейм: Олег Максимів
  3. Суть скарги: Уж дуже цікаво як знає правила адміністратор, мене викрали нонРП, по перше час коли викрадали це вже є порушення, людей скільки, спочатку один, потім два і админ це баче, без масок, він спитав тільки є маски чи ні , сказали так є але не одягли та адмін пішов, а потім сказав мені що він не знає чого трапилось це, а то що порушення правила викрадень то нічого??? Що там не знає, їх було менше осіб раз! Вони були без масок два! Мене похитив не лідер та не модератор клану три! Це вже як мінімум за що можно було відкитати цих гравців
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *клік* Тайм-код 1:23 коли відповідає админ на репорт, все буде видно
  5. Дата походження: 03.08.2024

Pysiryok

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
59
Бали
21

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши ваш відеодоказ,адміністратор діяв у межах своєї компетенції.Він прийшов коли ви вже були на казіно,можливо вас було дійсно 3 людей(по відеовідкату адміністратора),але сталась непередбачувана ситуація і гравець відійшов або вилетів.
З приводу масок,дивлячись на фрапс,вони є на обличчях людей.

Тому коли адміністратор сказав звернутись на форум він був правий,тому що у вас є повний відкат ситуації.

Перерозглянувши ваш фрапс(вже ситуації,котру надали ви),виношу вердикт:
Гравці 6216,53508 отримають покарання *Порушення правил викрадення*:
1.24 Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. /jail 30
1.31 Проводити викрадення поза встановленим часом. /jail 30

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі