Розглянуто Для ГА/ЗГА | Погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Міхал

Західна Україна || Чорноморський край
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
167
Реакції
41
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Паша Пабгер
  2. Особистий нікнейм: Владислав Міхал
  3. Суть скарги: На відео видно, а також чути , що у мою сторону ідуть погрози по типу : "я його доксну" - " я його взламаю ". ( відео мого модератора). Ситуація була така , ми приїхали з моїм модератором на роботу Будівельника і побачили там нашого клановця і мій модератор жартома сказав, вистрели в його ( це справді був жарт і він сказав, що так не потрібно робити) і Паша Пабгер вистрелив в мене , я сказав, що ще раз таке буде, то вижену з клану ( його вигнав мій модератор) і тут через годину , я бачу , що модератор скидає мені відео , де були погрози в мою сторону ( я лідер клану). В мене просто колись був випадок з "Доксом". А також розкажу, що таке "ДОКС" - Доксинг часто використовується як метод впливу (в тому числі політичного), помсти, цькування, шантажу та хуліганства. А ще може бути гірше, коли від мого іменні мін*ють школи і тд. Попрошу ГА/ЗГА вжити міри, на випадок цієї погрози.
  4. Докази (скріншот/відео): відеодоказ
  5. Дата порушення: 11.10.2024

Владислав Пуля

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
1,615
Реакції
319
Бали
223
Вітаю, шановний гравець!
Так, як згідно вашого прохання скарга для ГА/ЗГА.

Переношу у відповідний розділ.
Очікуйте вердикту ГА/ЗГА.
Гарного та тихого дня!

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Паша Пабгер [6863488] отримає наступні покарання:
Порушення правил UKRAINE GTA:
2.10. Заборонено навмисно отримувати доступ до акаунта не з волі його власника (зламувати акаунти). | Перманентний бан + Чорний Список UKRAINE GTA

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі