Відмовлено Для ГА/ЗГА!Роман Язвінський/Особиста не приязнь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
110
Реакції
87
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Роман Язвінський
  2. Особистий нікнейм:Льошка Мавроди
  3. Суть скарги:Даний адміністратор дуже часто заходить за мною в слідкування,кожного дня так як має особисту не прийзнь до мене,та завжди шукає причини для того щоб відкинути мене.Знизу пудуть відео які про все свідчать!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1.відео:з 00:00-3:50хв фрапсу слідкував за мною,після чого мене відкинули на 120хв за дм кар та нонРп
    2.Відео:Адмін мені видав мут за розмову в ноці а ЗСУшніку ні!
    3.Відео:Я під'їхав до ВЧ побачив ворожу людину з ворожого клану та вбив його!Після чого мене відкинули на РК хоча я навіть на територію ВЧ не зайшов!
    4.Фото:Де я в деморгані за РК 5.Дата порушення:19.05.2024

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
На першому відео бачимо порушення від Вас такі як DM Car та NonRP, Ви не могли знати хто знаходиться в тому авто так як Ваш клан не має базу даних. Але Ви все рівно спеціально врізались та перші відкрили вогонь. На другому відео бачимо момент що гравець Петро Грін не порушував такі правила як "Розмова в ноці" так як він говорив до Вас ще до моменту коли його вбили, потім нічого не зрозуміло так як мікрофон почав шуміти. Вже на третьому відео можемо замітити від вас порушення RK а саме спроба вбивства одного і того гравця з метою помсти.
Зі сторони адміністратора не бачу ніякої неприязні. Адміністратор видав покарання вірно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі