Жекіч Миколаївський
Гість
- Нікнейм гравця: Віталій Бендеренко#58713
- Особистий нікнейм: Жекіч Миколаївський #44975
- Суть скарги:
- Ситуація почалася з того, що 04.01.2024, Віталій Бендеренко позичив у мене кошти в розмірі 5 000 000 гривень під відсотки, на 4 дні. З самого початку відсотки були 200 000 гривень на перші 2 дні, і 250 000 гривень на інші 2 дні. Через 20 хвилин він написав мені вже у власні повідомлення, що хоче ще позичити 1 000 000 гривень і додав, що відсотки у перші 2 дні будуть 250 000 гривень, а на інші 2 - 300 000 гривень (Тайм код).
Коли прийшов час видавати борг і повернути капітал, 08.01.2024, Віталій Бендеренко мені написав у 23:15: "Як долго передати", "Жду 10сек", і почав відлік у 10 секунд. На скріншотах, які я додав до цієї скарги, видно саме те, що відповідь від мене була у 23:17, де я скинув свою карту. І тоді я не отримав відповіді, і на 1 день я вирішив зачекати, до 09.10.2024 - на повернення коштів. (Це видно на скріншотах, які я додав). Ну а далі, коли прийшов час, Віталій Бендеренко "випадково" змінив номер моєї карти, на 1 цифру. Потім те, що він поверне пізніше, ну і те, що у нього взагалі не має коштів, він мені "обов'язково поверне".
Як він писав, йому гроші були потрібні на бізнес - вийшло так, що бізнесу немає, коштів немає, повернути не як не можу. Зробив вигляд, що відправив кошти на іншу карту, а не на мою - вганяючи мене в омут, та робив максимально так, щоб виграти більше часу для того, щоб у когось "перепозичити". [Дата], я бачив, як він подавав оголошення у віп-чат, щоб взяти у борг у інших людей (Що може бути, що я не перша людина).
З самого початку, писалося про те, що кошти будуть йти на бізнес, а не на кейси.
Я вважаю, що Віталій Бендеренко не виконав своїх зобов'язань переді мною і не повернув мені позичені кошти. Тому я прошу Вас прийняти рішення про відшкодування мені боргу, а також щоб людина отримала покарання, та такі люди як він, розуміли що якщо позичають мають зобовʼязання.
P.S. На відео блюр на телеграмі. - Докази (скріншот/відео): Відео, скріншоти
- Дата порушення: 04.01.2024 - 10.01.2024.
Останнє редагування модератором: