Відмовлено Для ГА/ЗГА, Я не згоден с покаранням!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Теодор Мудрий

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
37
Реакції
49
Бали
167
1. Ваш нікнейм: Теодор Мудрий
2. Нікнейм адміністратора: Стефан Дюрант
3. Суть скарги:

Вітаю вас.
Орендувати почав трактор для прокачки опита, останні три дні нападають гравці багоюзом при закритих дверях викидукють з тракторів,і ось сьогодні знову таке,угнали гравці трактора ...я відкрив вогонь по трактору щоб не гонятися за ним,і тут мене відкидують на 30+ хв десь за ДМ Car мого ж транспорту? А питання: Адмін Бачив повну картину-? Ні ,Адмін логи навіть не перевірив,і без форума откинув.Я йому кажу пан адмін хто поверне мої гроші за оренду і втраченний час ,але як я зрозумів ,,па старой традиций обращайтеся на форум,,а чого ж тоді він мене откинув не по форуму, а по тому ,що гравець обманим путем визвав його??(Саме цікаво данний гравець завжди творе чюдеса так!
Тому вважаю я не за що сидів , з того що мені приписали...

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1)
тайм коди:
0:35 , 1:08 , 2:01 , 2:40,
2)
тайм код:
0:50 ,
3)
4)
сам адмін якого ,пришлося визивати через інших адмінів,
тайм коди:
0:42 , 2:26 відкат гравця не розголошується?а де він на форумі покажіть пж! 3:15 я не договорив ,він кудись побіг.
5. Дата порушення: 30.07.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
729
Реакції
297
Бали
478
Вітаю!

Ви відкрили вогонь по транспортному засобу, якщо ви його арендували у гравця або у НПС він від цього не стає вашим майном і адміністратор ніяк про це не може дізнатись. Таким чином це підпадає під порушення DM Car. Незалежно від обставин, ви не маєте права пошкоджувати транспортний засіб таким способом. Якщо ви стали свідком порушення з боку іншого гравця, необхідно було зафіксувати ситуацію та подати скаргу на форумі, а не вирішувати її самостійно.
З адміністратором буде проведено бесіду щодо коректного спілкування з гравцями та недопущення припинення діалогу без завершення розгляду ситуації.
Покарання було видано правомірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі