Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація 05 серверу я Денис Ланько, людина з 04 котра вже 7 місяців займаю пост лідера. Саме сьогодні на роботі вирішив зайти на 05. Та сталася максимально не приємна ситуація. Тиць Почнемо з тайм кодів та почату. (00-49 Посилає нах""" в офф-топ, що вже є порушення правил лідерів так як це прямі образи) Чому так сталось, через те що ми всього попрохали отримати ордер на затримання нашого колеги. (08-37 без підставно одягає кайданки, не зважаючи на те,що я афк) (13-48 DM ZZ в будівлі СБУ) (14-54 Я тільки підходжу до ноутбку) (15-07 Запитую підстави затримання по ККУ,КПКУ людина не надає їх мені, вважаю що він не знає що це взагалі)(15-34 знову DM ZZ від заступника)(16-18 пояснуюю що паспорт на військовій частині але він не розуміє)(16-40 Запитую чому я без адвоката на якій підставі затриманий знову і все що може цей недозаступник це вставити кляп бо він не може назвати їх) (19-57 Виписування розшуку без адвоката) (22-14 каже що я не маю право на авоката через те що в розшку, про те що кожна людина має право на адвоката) (23-21 Міранда проте, я не маю право на адвоката, проте законом України кожен громадянин має право на адвоката.)(24-45 хизування над тим що посадив 2 порядкове звання ЗСУ) . Я розумія,що людина бед-коп проте з такими порушеннями вона не має знаходиться на свої посаді.Бед коп не має права виписувати розшук просто так і не надавати адвоката.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Все вишче.
(00-49 Посилає нах""" в офф-топ, що вже є порушення правил лідерів так як це прямі образи) - гравець вже отримав покарання.
(08-37 без підставно одягає кайданки, не зважаючи на те,що я афк) - те що ви АФК, не впливає на ситуацію.
(13-48 DM ZZ в будівлі СБУ) - працівники силових структур мають право бити в приміщенях, також було відіграно, що це стільчик, це дозволяє - Bad Gov / Dab Cop.
(15-07 Запитую підстави затримання по ККУ,КПКУ людина не надає їх мені, вважаю що він не знає що це взагалі) - бед коп, має право підшити статті, що і було зроблено, тим самими коли він увімкнув боді камеру - було проведено зчитування інформації по обличчю і тим самим він встановив особу.
(15-34 знову DM ZZ від заступника) - вже відповів на це.
(16-18 пояснуюю що паспорт на військовій частині але він не розуміє) - це додатково перетяг рп на свою користь, томущо зараз введено військовий стан і ви зобов'язані носити паспорт при собі, також він є в інвентарі, що було відіграно, що вас просканували.
(16-40 Запитую чому я без адвоката на якій підставі затриманий знову і все що може цей недозаступник це вставити кляп бо він не може назвати їх) - якщо виперебуваєте в розшуку
(19-57 Виписування розшуку без адвоката) - на даному відрізку працівники, навіть якщо б і викликали то адвокат би не допоміг, бо ви вже перебуваєте в розшуку
(22-14 каже що я не маю право на авоката через те що в розшку, про те що кожна людина має право на адвоката) - надав відповідь вище
(23-21 Міранда проте, я не маю право на адвоката, проте законом України кожен громадянин має право на адвоката.) - відповідь надана вище
(24-45 хизування над тим що посадив 2 порядкове звання ЗСУ) - не бачу.
З полковником буде проведено бесіду стосовно його дій.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.