Розглянуто Для ГА/ЗГА оскарження!Прохання!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
42
Реакції
14
Бали
11
1.Нік Адміністратора:Павло Дурнєв
2.Особистий нікнейм:Назар Ролтон
3.Суть скарги: Я відсидів срок в дквс мене визволили та я підійшов дуже близько воріт вони сказали що я втік я показав їм паспорт але вони наділи наручники та повели на територію я був дуже нервовий через те що мене просто так повязали та завели на територію і сказалт що я втік я пробував пояснити що я відсидів і тд але мене ніхто слухати нехотів в мене почались дуже сильні нерви та я наговорив просто в них немає доказів шо я втік хотя вони потім взнали що в мене сроку немає і сперли на то що я проникнув на територію я вважаю що це не справедливо так як вони зробили мене дуже злим та я з нервів наговорив такого просто вони мене завели на територію в наручниках та дали проникнення чоловік який мене завів на територію вийшов із ігри в той момент та я залишився там я просив щоб мене визволили але вони доказували то шо я втік а потім те що я проник я потребую щоб ви детально все перечитали та зрозуміли шо сталось насправді та зробили щось так як я вважаю що це не є справедливо те що ви мене забанили назавжди через те що дквсники зробили винним тільки мене та ви одразу ж просто забанили мене та навіть не попробували звязатись зі мною та вислухати мене та послухати мою версію нехай вони вам покажуть те як вони довели мене до такого нервового стану а те що вони мене довели до такого стану є дуже погано для мого здоровя тобто я веду до того що мене спровокували на таку поведінку я не мав на увазі що прект *********************************** а мав на увазі шо його роблять таким ігроки такі як вони. ПОДИВІТЬСЯ ЦЕ жми тайм код [4:16] та повністю передевіться фрапс також я визнаю свою помилку але я зробив це зі злісті та на нервах просто жити і розуміти що ти вже ніколи не пограєш зі своїми друзями цю гру неприємно і неприємно те що там задоначено близько 6000 грн
4.Докази: жми,жми,жми
5.Дата 11.03.2023

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю, ось доказ вашого порушення Тиць
На відео в скарзі все чудово чути
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Та ситуація про яку ви розповідаєте, ви ніяк не підкріпили доказами, ось тайм-коди ваших порушень 1:30,1:44-MG 1:58-Расизм, 5:00-5:14-Образа проєкту, 7:43 - Музика у войс, також протягом всього відео були грубі образи та нецензурна лайка.
Переслухайте ще раз що ви сказали, це ніяк не оправдовує вас

Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
42
Реакції
14
Бали
11
Добре а аде докази шо я проникнув на територію це звісно ваше діло але я вважаю що це не справедливо я сказав свою думку але через це давати перманентний це вже забагато

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Добре а аде докази шо я проникнув на територію це звісно ваше діло але я вважаю що це не справедливо я сказав свою думку але через це давати перманентний це вже забагато
Я видав покарння за порушення правил серверу, якщо у вас є притензії до співробіника ДКВС можете залишити скаргу ось Тут

Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
42
Реакції
14
Бали
11
Так я можу написати жалобу але це вже нічого не змінить так як мене не розбанять
є таке як провокація мене співробітник сровокував
ще там написано що або перманентний або 30 днів ви дали перманентний днів чогось ну це не справедливо як на мене

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Так я можу написати жалобу але це вже нічого не змінить так як мене не розбанять
є таке як провокація мене співробітник сровокував
ще там написано що або перманентний або 30 днів ви дали 30 днів чогось ну це не справедливо як на мене
Ви порушили одночасно 5 правил, 2 з яких є дуже грубим порушенням, тому я виніс такий вердикт
Судячи з нашої розмови я можу розуміти, що ви не зрозуміли своєї помилки

Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
42
Реакції
14
Бали
11
Я зрозумів але просто назавжди це забагато та також в гру було задоначено близько 6000 гривень

Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
42
Реакції
14
Бали
11
Та по тайм коді який я вписав є то де я сказав що саме ігроки такі а не проект

Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
42
Реакції
14
Бали
11
Я вибачаюся перед тими кого оскорбив мене спровокували на це я був дуже сильно обурений діями дквс я вийшов із тюоми а вони мене знову повязали та сказали що я втік я пробував їм обяснити зоце не так але мене ніхто нажаль не слухав

Vitalik007

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2022
Дописи
24
Реакції
1
Бали
3
Я як лєвий ігрок, переглянув фрапс повністю, за негрів 5днів бана заслужено! за оск проекта- його можна зрозуміти бо я також зіткувався з ситуацією де ДКВС мене связували і вели на територію хоч я вже відсидів. Тим більше на фрапсі, а також він сам каже (на емоціях) шо через таких іграків неможливо іграти. Такі люди відбивають бажання іграти - це ФАКТ! первомонентний бан я думаю це за сильно.

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
Пояснюю ще раз, як ПОЛКОВНИК ДКВС: я просив Вас показати докази того, що мої співробітники завели на територію ДКВС незаконно. Я би просто вичислив цю людину, дав по шапці і все. Замість цього—ви вибрали піти проти мене неадекватністю за що невдовзі поплатились.

Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
42
Реакції
14
Бали
11
Пояснюю ще раз, як ПОЛКОВНИК ДКВС: я просив Вас показати докази того, що мої співробітники завели на територію ДКВС незаконно. Я би просто вичислив цю людину, дав по шапці і все. Замість цього—ви вибрали піти проти мене неадекватністю за що невдовзі поплатились.
Я перед вами дуже сильно вибачаюсь просто я думав що ви хочете мене ппосадити я був дуже злий в той момент якщо ще можливо вернути все назад то буду дуже сильно вдячний я не йшов проти вас але в мене й справді неьуло фрапса так як мій компютер не осилить його

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! тему взято на розгляд!

Микола Хоффман?

Гість
Вам буде зменшено блокування до 25 діб, поідібні порушення приведуть до помного блокування акаунту назавжди

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі