Розглянуто Для ГА/ЗГА оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
66
Реакції
31
Бали
21
1.Тім Олександрович
2.63169
3.Добрий день ГА/ЗГА говорю зразу суть мене заблокували за образу гравців на 10 днів
Розповідаю як це все було, зібрались ми кланом та захотіли поїхати на вч трошки потулиться приїжджаємо та бачимо людей з клану GoldenAxe далі ми трішки подумали а що робить тут на вч ЗСУ,НПУ,СБУ немає давайте їх затулемо починаємо ми їх тулити вбили всіх потім вони приїжджають та вбивають нас та починають висирать шо ви впали та тд потім ми вирішили з кланом ще раз стакнуться та залетіти на вч залетіли ми всіх повбивали окрім 1 з клану GoldenAxe якраз (це та людина що залила на мене скаргу) я підхожу до нього та починаю ображати так як мене спровокували на ці дії потім через якийсь час заходжу я на форум подивитися чи не залили на мене скаргу заходжу та бачу дід вінчестер "тема оск" дивлюсь той фрапс та думаю навіщо я їх ображав скоріш за все бан дадуть та ще на днях дали мені бан на 1 день за образу подивився я той фрапс думаю ну це днів так 3-4 мені можуть дати після того моменту я вирішив проїхатися по карті може їх зустріну Ось бац вони в мене врізаються та починають вести огонь та вбивають мене потім я виїжджаю Тик з лікарні та бачу їх знову та людина з ID92328 так і хотіла мене спровокувати але я стримав свої емоції потім я вже вийшов з гри та пішов спати настає новий день заходжу на форум дивлюсь скаргу на мене розглянули та бачу що в сумі це 10 днів та думаю а як це так потім написав Тім Олександровичу та запитав а як це так за образу гравців 10 днів можемо зайти в войс? поговорить тім говорить добре заходьте зайшли та я в його запитую ще раз як це так бан за образу на 10 днів він мені говорить ну розумієте у вас недавно був бан за образу та тд потім він говорить ну я хотів видавати 3 або а вийшло за 10 та договорилися до того що мені треба написати оскарження для ГА щоб він вам або скоротив блокування або пішов на зустріч та зняв покарання та на цьому все
Прошу вас ГА/ЗГА хочаб скоротіть термін до 3-4 днів я розумію що я порушив але це було на емоціях в подальшому я вам гарантую що буду стримувати свої емоції,буду старатися отримувати по менше покарань та вцілому небуду шкодити UG.
Сподіваюсь ви мене зрозумієте дякую!
4.
5.07.05.25

Вкладення

• IMG_20250607_140950.png
    IMG_20250607_140950.png
    148.1 Кб · Перегляди: 37
Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Скорочу термін блокування до 3 діб, у наступний раз блокування на максимальний термін згідно нормативу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі