Розглянуто Для ГА. ЗГА прошу передати ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pysiryok

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
59
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик​
  2. Особистий нікнейм: Олег Максимів
  3. Суть скарги: Почнемо з того що ми були на вч, приїхало два гравці і нас затулили , нажаль фрапса не було, але по скіну я знав що це Тимошик, але він це повністю не приймав і не хотів казати правду, тобто вводив в оман гравців(це чутно на першому фрапсі, котрий буде в доказах) Після розмови ми пішли далі на вч, але прибіг тільки його друг, мабуть Тимошик був зайнятий репортом(або не хотів світитись) Але є нюанс, після того як його друг Паша Калашніков прибіг знову, вони вже були удвох , але на тому фрапсі не було видно айди гравця(Тимошика) тому не залив, але є більш цікавіше , а точніше на другому фрапсі, там все добре видно коли гравець забігає до бункеру який айди в того хто забіг(самий перший), а за ним знову друг Тимошика забігає той же Паша Калашніков, і цікаво як вони так швидко з'являлись на вч після того як вмирали та ще й каром(не суть) Третій фрапс вже про те що Тимошик почав казати що він не був на відбітті нападу(Тимошик, добре , згоден це не відбиття напада, ти прибів просто потулити нас зі своїм другом) але після показаного фрапсу я спитав його айди в грі, він почав навіщо вам ця інформація і тому подібне, але коли я вже показав скрін де видно айди того хто забів до бункеру"вкладинка (айди хто прибіг)" і потім його айді в грі (вкладинка "айді админа") то він вже зрозумів що є докази , та підтвердив ці дії, але все одно почав казати що йому можно так робити, що немає жодного правила що йому забороняє це робити , а тим паче була "Судна Ніч" тобто по його думці, коли і є ця ніч, то админу можно робити все що завгодно(та байдуже що він адміністратор котрий має слідкувати що відбувається на сервері, він вважає краще піти з другом потулити тих хто спокійно грає та дотримується правил серверу) Мені уж дуже цікаво знайти це правило де чітко написано що Админам можно вимикати галочку "A" та йти тулити гравців так як вже не админ а типу гравець. Хоча це є втручання в РП процесс серверу , в котрий админ не має права вступати , так я він є нонРП персонаж в грі.
    Прошу вас будь ласка пане ГА нашего серверу роздивиться цю скаргу уважно тай винести покарання админу Денис Тимошик, так як це трапляється не вперше і не в останнє.​
  4. Дата походження:29.07.2025​

Pysiryok

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
59
Бали
21
Доповнення : Добавляю ще один фрапс де чітко видно ще раз айди админа, котрий також змінив нік нейм на "Андрій Рижик" тайм код 2:39 , або подивиться на скриншот котрий прикладу окремо *скрін* і ще один тайм код 3:12 та дивиться далі, данний гравец(админ) бере і тепається з больки куди йому потрібно, що це виходить, він користується админкою для того щоб скоріше добратись до нас на вч, не по РП а чого йому по РП їхати, якщо я можу тепешнуться, чутко видно що гравець пропадає в мить, а потім відповідає мені в репорт та в віп чат.
*фрапс від іншого гравця*

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,848
Бали
213
Вітаю.

В адміністратора для уасті судної ночі не було переваг над гравцями, адміністрації дозволено приймати участь не використовуючи адмін дії, я не побачив порушень зі сторони адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі