Максимка Еллингтон
Козак
- Реєстрування
- 22 Лис 2024
- Дописи
- 13
- Реакції
- 21
- Бали
- 6
1.Нікнейм адміністратора:на фото
2. Особистий нікнейм:Максимка Еллингтон
3.суть скарги:
Я — Максимка Еллингтон. Пишу, щоб щиро вибачитися за порушення правил гри, а саме продаж віртів. Це була моя помилка, я розумію, що таким чином підвів і гру, і вас, і весь наш сервер.
Зараз усвідомлюю, що зробив не лише неправильно, а й необачно. Вірю, що довіра — це найголовніше, і я її порушив. Мені дуже соромно за це.
Прошу вас змилуватися і дати мені шанс виправитися. Я готовий докласти всіх зусиль, щоб більше не повторювати такі помилки і повернути довіру. Ukraine GTA — це частина мого життя, і я хочу знову бути корисним учасником спільноти.
Будь ласка дайте другий шанс, я все зроблю щоб більше такого не було.
Будь ласочка.Або дайте можливість створити новий акаунт щоб почати новий шлях.
4.доказ видачі порушення: тиць
5.25.07.2025
2. Особистий нікнейм:Максимка Еллингтон
3.суть скарги:
Я — Максимка Еллингтон. Пишу, щоб щиро вибачитися за порушення правил гри, а саме продаж віртів. Це була моя помилка, я розумію, що таким чином підвів і гру, і вас, і весь наш сервер.
Зараз усвідомлюю, що зробив не лише неправильно, а й необачно. Вірю, що довіра — це найголовніше, і я її порушив. Мені дуже соромно за це.
Прошу вас змилуватися і дати мені шанс виправитися. Я готовий докласти всіх зусиль, щоб більше не повторювати такі помилки і повернути довіру. Ukraine GTA — це частина мого життя, і я хочу знову бути корисним учасником спільноти.
Будь ласка дайте другий шанс, я все зроблю щоб більше такого не було.
Будь ласочка.Або дайте можливість створити новий акаунт щоб почати новий шлях.
4.доказ видачі порушення: тиць
5.25.07.2025
Останнє редагування: