Оскаржено Для ГА ЗГА та для Керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Татарин

Ігровий Помічник | Північна Україна
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
101
Реакції
36
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора Олексій Маск; ||by Nik Hramm
  2. Особистий нікнейм: Філіп Татарин
  3. Суть скарги: Даний адміністратор видав покарання вигляді бану на 6000 днів за порушення правил UG 2.4 По цому приводу я розмовляв с Тимуром Волковим ГС Держ і він сказав шо " я поспілкував с Віктором Миколайовичем в телеграмі і вам буде попередження а на другий раз бан" На шо я відповів добре на наступний раз буду одразу передавати інформацію ГА ЗГА а не самім лізти . Чому я захотів сам переглянути дану людину на продаж віртів ? Ось вам відповідь: Я коли був в окупації то грав на других проектак і там було дозволено гравцям перевіряти другого гравця, і я думав шо тут можно теж так зробити та надати відео докази вам. Якшо я порушив цим правила UG прошу вибачення на наступний раз не буду так робити. дайте мені відповідь на це питання дуже цікаво як ставитись на наступний раз : Просто і ви зрозумійте нас ви говороте шо не можемо переглянути за людиною або заблокувати томушо немає фактів, так а як будуть фак якшо ви блокуєте дві сторони одразу ? До мене UG А саме 04 сервер став як другий дім та всі мої знайомі всі тут Прошу зніміть покарання. Дякую за здалегіть. Але дякую вам пане Олексію за привітання на день народження вигляді бану неочікувано )(
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
  5. Дата походження:06.05.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Ви не є головною адміністрацією щоб "перевіряти" гравців на продаж віртуальної валюти, згідно наданих доказів виглядає як спроба купівлі ігрової валюти з вашого боку, на перший раз зменшу термін блокування до 5 діб, у випадку якщо буде помічено подібні перевірки з вашого боку у майбутньому, блокування буде назавжди.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі