Розглянуто Для ГА/ЗГА фастом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
459
Реакції
646
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Федя Батурінець
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:Я був на болці, вийшов з гри. Я ПП НПУ, активно відкриваю справи в ГСУ. До мене взагалі не підходили перевіряти документи, і т.д., всі мене знають (госка). Я стояв, нікого не було. Вийшов з гри повторюю, ніякого РП не проводилось. Лівнув с гри - мене відкинуло в деморган на час Можете витягнути?
Тільки фастом якщо можливо
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):снизу )
5. Дата порушення:02.04.2026

1775155254915.png

Тихий

Рпшер ваще топчик
Реєстрування
6 Січ 2026
Дописи
92
Реакції
94
Бали
23
Согласен + требую как можно быстрый фикс этой проблемы, тип будучи госником или гражданином когда выходит из игры попадает на остров. Со мной в сбу было это 5 раз, хотя выходил я в здании сбу где в теории не могло никого быть кроме самих сбушников, вообщем ждем фикс!!!

Ден Мельник.

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
187
Реакції
249
Бали
108
Согласен + требую как можно быстрый фикс этой проблемы, тип будучи госником или гражданином когда выходит из игры попадает на остров. Со мной в сбу было это 5 раз, хотя выходил я в здании сбу где в теории не могло никого быть кроме самих сбушников, вообщем ждем фикс!!!
Репорт->перевірка дій гравця адміністратором->при умові не виявлення порушень звільнення із деморгану

Тихий

Рпшер ваще топчик
Реєстрування
6 Січ 2026
Дописи
92
Реакції
94
Бали
23

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,914
Реакції
1,792
Бали
253
Вітаю
Вас було відкинуто системою, тому що ви вийшли з гри раніше ніж системно розраховано час на РП дію.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі